Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej pozemku 792 m2, Mohelno

Mohelno

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Komunikace
2 090 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme prodej pozemku určeného dle platného územního plánu k rodinnému bydlení v rodinném domě. Pozemek má výměru přibližně 792 m2 a je situovaný v okrajové části obce. Šířka parcely činí v přední části 15 metrů a v zadní části 16 metrů. Přední část pozemku u komunikace je orientována na sever, zadní část parcely je orientována na jih.

Dle informací z územního plánu obce je pozemek určen k venkovskému bydlení v rodinném domě. Jediným uvedeným omezením je výška stavby, která může činit maximálně 9 metrů. Z inženýrských sítí je na pozemku elektřina (antoníček). Příjezd na pozemek je z obecní asfaltové komunikace. Obec se v současné chvíli snaží získat parcely u komunikace v šíři 8 metrů, kde má záměr zbudovat chodník, veřejný vodovod, kanalizaci a plynovod. Pokud byste chtěli stavět už nyní, je potřeba řešit jako zdroj vody vlastní studnu a na likvidaci splaškových vod využít septik či čističku.

Obec Mohelno leží na pomezí Jihomoravského kraje a Vysočiny. Jedná se o klidnou lokalitu obklopenou přírodou. Obec z občanské vybavenosti nabízí mateřskou školu, základní školu vyššího stupně, knihovnu, poštu, ordinaci praktického lékaře či zubaře. Nechybí ani restaurace a obchody se smíšeným zbožím či benzinka. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Prodej pozemku 792 m2, Mohelno

Popis nemovitosti

Cena2 090 000 Kč včetně provize
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaMohelno
OkresTřebíč
Plocha pozemku792 m²
KomunikaceAsfaltová
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05433594
Kontaktovat makléře
David Gablas
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-gablas
IČ: 07006942

"Moje cesta k realitám vede skrze prodej sušených plodů, jakožto brigády při studiu vysoké školy. Zde jsem zjistil, že mými hlavními přednostmi jsou osobní přístup ke každému zákazníkovi, dodržování nejvyšších profesních standardů a v neposlední řadě i zodpovědnost za práci, kterou vykonávám.
Dal jsem si za cíl přinést nový vánek do realitního odvětví. Ptáte se, jak toho chci dosáhnout? Mé hlavní zbraně jsou vytrvalost, vzdělávání se, kvalitní komunikace a maximálně srozumitelný průběh transakce pro všechny její účastníky. Svou práci stavím na pevných základech léty ověřené realitní praxe, avšak způsobem, jakým by ji měl vykonávat realitní makléř 21. století.
Náplní mé práce není pouze prodávání nemovitostí, ale také poradenství. Jelikož prodej i nákup nemovitosti není jednoduchý proces, rád zodpovím veškeré Vaše dotazy. Proto se na mě neváhejte kdykoliv obrátit prostřednictví e-mailu či telefonu. Velmi rád přivítám i anglicky mluvící zákazníky či dotazy v angličtině."

Kontaktovat makléře
bgDavid Gablas