Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej pozemku pro stavbu RD, 948 m² , Mořina - Trněný Újezd

Mořina - Trněný Újezd

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Komunikace
6 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Vítejte v klidné obci Trněný Újezd, kde vám nabízíme jedinečnou příležitost ke koupi stavebního pozemku určeného pro výstavbu rodinného domu. Tento rovinatý pozemek o rozloze 948 m2 s celkovou zastavitelností 20 % a dalšími 10 % zpevněných ploch je připraven na uskutečnění vašich snů. S přivedenou vodou, elektřinou a kanalizací u pozemku je vše připraveno pro stavbu vašeho nového domova.
Jedinečnost této lokality spočívá nejen v jejím klidu, ale také v atraktivním okolí. Obec Trněný Újezd je oblíbenou destinací pro bydlení i turistiku. V katastru obce Mořina se nachází malebný lom Velká Amerika, který skýtá úchvatnou podívanou. Nedaleký hrad Karlštejn pak potěší všechny nadšence historie i turistiky. Ve vedlejší obci Vysoký Újezd najdete veškerou občanskou vybavenost.
Další předností pozemku je velmi dobrá dopravní dostupnost. Na okraj Prahy se dostanete za pouhých 10 minut autem. Navíc zde existuje i autobusové spojení se Zličínem a Radotínem, které vám poskytne další možnosti pro pohodlné cestování.

Prodej pozemku pro stavbu RD,  948 m² , Mořina - Trněný Újezd

Popis nemovitosti

Cena6 500 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaMořina - Trněný Újezd
OkresBeroun
Plocha pozemku948 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky01733356
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová