Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej stavebního pozemku, 1226 m2, Mrákov

Mrákov

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Původní název vesnice (Mrdákov, německy Mrdaken) se odvozuje ze staročeského slova „mrdat“ – kývat se, pohybovat se ze strany na stranu; význam tohoto slovního základu se však v průběhu doby posunul do polohy vnímané jako vrcholně neslušná (nejostřejší výraz pro soulož). Na konci 19. století se tedy vesnice nechala přejmenovat na „slušnější“ Mrákov; změnu povolilo c. k. ministerstvo záležitostí vnitřních ode dne 10. září 1892.
Citováno z Wikipedie

Hledáte stavební pozemek v tomto poetickém místě, městě chodských tradic, vzdáleném 6 km od okresního města Domažlice a 15 km od státních hranic Folmava? Tento by se Vám mohl líbit.

Pozemek o rozloze 1 226 m2 je v současné době veden v katastru nemovitostí jako trvalý travní porost, ale lze jej využít ke stavbě rodinného domu. Pozemek v převažujícím rozsahu leží v zastavitelné ploše Z09-BI - bydlení individuálního příměstského charakteru, a je určený k bydlení v izolovaném rodinném domě. Na části pozemku se nachází drobná plocha technické infrastruktury (TI) a stabilizovaná plocha venkovského bydlení (BV) za hasičárnou. Leží na okraji obce a lze jej využít po vyřízení potřebných formalit pro stavbu rodinného domu, kdy jeho zastavitelnost může být do 40% velikosti pozemku a výškové hladiny zástavby do 10 m nad okolním terénem. Pozemek má přístup z hlavní komunikace, ve které jsou umístěny veškeré inženýrské sítě, a to elektřina, vodovod a kanalizace. Pozemek je neoplocený.

Město Mrákov Vám mimo možnosti nového bydlení nabídne klid, tradice, přímý kontakt s přírodou, základní občanskou vybavenost, či možnost během pár minut opustit hranice ČR.

V případě zájmu o další informace, či prohlídku, mě neváhejte kontaktovat. Zároveň jsem Vám schopná se svým finančním poradcem poskytnout též finanční servis.

Prodej stavebního pozemku, 1226 m2, Mrákov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaMrákov
OkresDomažlice
Plocha pozemku1.226 m²
ZástavbaObytná
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14433617
Kontaktovat makléře