Prodej výjimečného pozemku pro stavbu RD, 800m2, Nespeky-Městečko

Pod Hájkem, Nespeky - Městečko

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Komunikace
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme výjimečný pozemek 800 m2 určený ke stavbě rodinného domu, v malebné vesnici Městečko – Nespeky, v ulici Pod hájkem, v krásné a klidné lokalitě, kterých již mnoho není. Městečko se nachází mezi městem Pyšely a obcí Poříčí nad Sázavou, v nedaleké blízkosti jsou Čerčany a vše je v těsné blízkosti u města Benešov. Atraktivní je místo i poloha pozemku, v mírném svahu pod hájkem a nad zámečkem, místo je ideální pro ty, kteří hledají soukromí. K pozemku vede slepá ulice, proto je zde naprostý klid. V ceně pozemku je 10% podíl na této příjezdové cestě, kterou spoluvlastní vlastníci okolních pozemků. Pozemek je ze dvou stran oplocen. Pozemek je v blízkosti řeky Sázavy, ale přesto mimo záplavovou zónu. IS – elektřina zažádáno, obecní vodovod a kanalizace není. Připravená je kompletní dokumentace a projekt studny, povolení k vrtu a vrt předobjednán, možno se přidat k termínu vrtu s vedlejším pozemkem na červenec 2020. Odpad formou čističky. V místě je veškerá občanská vybavenost, obchody, školka, škola, pošta, restaurace, lékárna, praktický lékař, vyhlášený veterinář. Nemocnice a další obchody (Billa, Lidl, Kaufland, DM) a služby 8 minut autem do Benešova. Čestlice s nákupy a aquaparkem 15 minut autem. V blízkém okolí veškeré sportovní vyžití a kroužky pro děti – tenisová hala, fotbalové hřiště, atletika, cyklostezky, golf Pyšely, koupání v řece nebo krytý i venkovní bazén v Benešově, dále zimní a atletický stadion. Zámek, golf a wellness Konopiště. Vlaková zastávka 2 km se spojem na Prahu 45 min, autem - 2 minuty na státní silnici spoj Praha - České Budějovice, 9 minut na D1, 20 minut na Chodov, 30 minut do centra Prahy. Místo je ideální pro rodiny s dětmi, ale i ty, kteří hledají klid a relax a přesto chtějí být v blízkosti běžného ruchu města.

Prodej výjimečného pozemku pro stavbu RD, 800m2, Nespeky-Městečko

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaPod Hájkem, Nespeky - Městečko
OkresBenešov
Plocha pozemku800 m²
StavbaRodinný dům
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky017-03-036
Kontaktovat makléře
Ing. Blanka Skácelová, MBA
CENTURY 21 Ruby
+420 606 836 762
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-blanka-skacelova-mba
IČ: 88550231

Nemovitosti jsou nejen mojí prací, ale i koníčkem.
Denně poznávám nové lidi, zažívám nové situace, které mě obohacují, stále se učím něco nového a troufám si říci, že obchodovat s nemovitosti bylo jedno z nejlepších rozhodnutí mého života.
Mí spokojení klienti jsou pro mě velmi důležití a stále mi dokazují, že má moje práce smysl. Mých úspěchů bych nikdy nedokázala bez našeho týmu, který je mi velkou oporou a bez kterého si už nedovedu moji práci představit.
Prodávám a pronajímám nemovitosti v Praze a okolí, ráda Vám také pomůžu najít Váš vysněný domov. Ať už je to byt, dům, pozemek nebo nebytový prostor, nebojím se se jakékoliv výzvy.
Přesvědčte se i Vy.

Kontaktovat makléře
bgIng. Blanka Skácelová, MBA