Stavební pozemek Nebušice

K Šedivce, Praha - Nebušice

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
28 000 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme k prodeji rohový stavební pozemek k možné výstavbě rodinného domu nebo vily v prémiové lokalitě pro rezidenční bydlení v Praze 6 - Nebušicích. V současnosti na pozemku stojí starší vilka vhodná k odstranění.
Jedná se o rovinatý pozemek o velikosti 911 m2 v tradiční rezidenční zástavbě na klidném, atraktivním a dobře dostupném místě s přístupem po místní komunikaci a se všemi přípojkami inženýrských sítí na hranici pozemku
Lokalita je velmi dobře dostupná do Prahy 6 - na Metro A - Bořislavka - cca 10 min., je zde Pražská integrovaná doprava (BUS) , autem dostupnost na Letiště Václava Havla.
Pozemek je dle územního plánu obce je v kategorii OB-B tedy vhodný pro stavby pro bydlení (zastavitelnost 30%). Na území obce je již značně omezený počet takto kvalitních stavebních pozemků pro rezidenční bydlení v této velikosti. Podle aktuálního vyjádření stavebního úřadu je možno např. postavit viladům se třemi bytovými jednotkami
Městská část Praha - Nebušice disponuje kvalitní občanskou vybaveností:
- mateřská škola, základní škola, International School of Prague více na: https://www.isp.cz/
- sportovní hala, tenisové kurty, cyklostezky, dětské hřiště apod.
- restaurace, kavárny, obchody, supermarket, pošta
- přírodní rezervace Divoká Šárka.
Na pozemku se nachází vzrostlé ovocné stromy.
Ideální varianta příměstského bydlení v tradiční prémiové lokalitě pro rezidenční bydlení v docházkové vzdálenosti do přírodní rezervace Divoká Šárka. Další informace rádi poskytneme na prohlídce.

Stavební pozemek Nebušice

Popis nemovitosti

Cena28 000 000 Kč
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaK Šedivce, Praha - Nebušice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Plocha pozemku911 m²
Poloha objektuSamostatný
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12543016
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Pošta

Pošta

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová