Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Stavební pozemek Radslavice

Radslavice

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
3 750 000 Kč

včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme stavební pozemek o celkové výměře 1505 m2.
Dle územního plánu se jedná o pozemek stavební s příjezdem po zpevněné obecní komunikaci. Pozemek je rovinatý, má obdélníkový tvar s uliční šířkou 20 m, zastavitelnost pozemku je 40% z plochy pozemku. Na pozemku je možné postavit maximálně dvoupodlažní dům s obytným podkrovím.
Inženýrské sítě aktuálně na pozemku nejsou vyvedeny. O sdělení přípojné místa na elektřinu je zažádáno, protažení vodovodního a kanalizačního řádu je ve fázi jednání. Vlastník pozemku se zavazuje k součinnosti a je připraven na možnost prodloužení sítí z jejich sousedního pozemku.
Obec Radslavice má základní občanskou vybavenost, mimo jiné obchod se smíšeným zbožím, pohostinství, mateřská školka, pošta. Nejbližším městem s kompletní občanskou vybaveností je 9 km vzdálený Přerov.
V případě dalších dotazů neváhejte kontaktovat makléře.

Stavební pozemek Radslavice

Popis nemovitosti

Cena3 750 000 Kč včetně provize RK
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaRadslavice
OkresPřerov
Plocha pozemku1.505 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05443177
Kontaktovat makléře
Petr Kořínek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-korinek
IČ: 08894817

V realitním obchodě bych chtěl dosáhnout maximální spokojenosti všech stran, bez jakýchkoliv komplikací a starostí při průběhu celého procesu. Studoval jsem ekonomii a management, jsem tedy zvyklý komunikovat s lidmi na profesionální úrovni. Mám otevřený a kreativní pohled na věc, proto se nezastavím před jakoukoliv výzvou. Věřím, že člověk se učí celý život, proto ke každému klientovi a jeho osobnímu příběhu přistupuji jako k cenné zkušenosti.

Kontaktovat makléře
bgPetr Kořínek