Prodej prostorného a zasíťovaného stavebního pozemku 953m2, Řisuty

Řisuty

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
prodáno

Včetně realitního a právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Prodej exkluzivních stavebních pozemků v malebné obci Řisuty. Jedná se o nově vzniklé obecní pozemky, situované na západní straně Řisut. Pozemky disponují krásným výhledem do krajiny a sousedí s romantickým lesíkem. Jednotlivé parcely jsou rovinaté a pravidelné, díky tomu lze efektivně využít jejich rozlohu. Přípojky na inženýrské sítě se právě realizují a v nejbližších dnech dojde k dokončení. K dispozici novým majitelům zde bude elektrická přípojka, vodovodní řád a kanalizační řád. Územní plán určuje tyto pozemky k zástavbě rodinnými domy. Regulativa zde povolují zastavitelnost až 250m2 a 2.NP. Příjezdová cesta je zde zajištěna společnou obecní komunikací, která bude nejpozději do pěti let pokryta asfatem.

Obec Řisuty je malebná vesnička, nacházející se ve Středočeském kraji, okrese Kladno, západně od královského města Slaný v nadmořské výšce zhruba 310 m.n.m. Je zde široká škála občanského vybaení, jako například: mateřská škola, pošta, samoobsluha, řeznictví, hospoda, autobusová zastávka. Obec si zakládá na tradicích a kultuře, každým rokem se zde koná několik akcí, sdružující místní obyvatele. Velikonoční, Vánoční i jiné svátky společně s letním festivalem tvoří nedílnou součást společenského života v obci. Aktuálně je naplánovaná revitalizace obecního rybníka, která ještě více zvelebí náves. Na západní straně obce se táhne romantický lesík. Nejen on nabízí obyvatelům oázu klidu a přírody. Je zde odsud skvělá dopravní dostupnost do Slaného 5 minut a do Prahy 30 minut po dálnici D7.

Rádi a zdarma Vám zařídíme výhodné financování hypotečním úvěrem. Dokážeme zprostředkovat úvěr takřka od jakékoliv bankovní společnosti. Finanční poradkyně z našeho týmu Vám vybere bankovní společnost na základě mnoha faktorů (aktuální úroková sazba, doba fixace, zdroj Vašich příjmů,..), která Vám bude maximálně vyhovovat.

Více informací a podkladů na: rychlyprodejrealit.cz/pozemkyrisuty

Prodej prostorného a zasíťovaného stavebního pozemku 953m2, Řisuty

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Včetně realitního a právního servisu, včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaŘisuty
OkresKladno
Plocha pozemku953 m²
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky147-03-020
Kontaktovat makléře
Dominik Ondrůšek, LL.M.
CENTURY 21 FairTrade
+420 775 098 880
[email protected]
www.century21.cz/makler-dominik-ondrusek-ll-m
IČ: 06960464

Jsem týmový hráč, který tvrdě hájí zájmy svých klientů. 100% Záruka spolehlivosti. Za kvalitu služeb ručím jménem svým i společnosti.

Kontaktovat makléře
bgDominik Ondrůšek, LL.M.