Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej stavebního pozemku 1481 m2, Trnová u Jíloviště

Trnová

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
11 950 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte ideální pozemek ke stavbě rodinného domu dle Vašich představ? Máme pro Vás v nabídce exkluzivní stavební parcelu 1481 m2 v obci Trnová u Jíloviště (Praha-západ).
Trnová u Jíloviště je velmi vyhledávanou a rychle se rozvíjející lokalitou s dobrou polohou pouhých 22 km od centra Prahy (příjezd po dálnici D4 – sjezd Exit 10 Jíloviště). Pohodlné autobusové spojení na Smíchovské nádraží v Praze zajišťuje linka č. 318, přičemž cesta Vám bude trvat jen 30 minut.
Místo nabízí velmi příjemné prostředí pro bydlení. Okolní krajina protkaná lesy láká k procházkám. Na své si zde přijdou i cyklisté a sportovci, v blízkosti naleznete hřiště na fotbal i beach volejbal, víceúčelové sportoviště, dětské hřiště i venkovní workout. Pokud milujete Vy nebo Vaše děti koně, můžete navštěvovat jezdecký areál a užívat si vyjížďky do nádherného okolí Cukráku.
Další občanskou vybavenost naleznete v obci Jíloviště vzdálené necelé 3 km.
Požádat o stavební povolení k výstavbě RD bude možné po dokončení kompletní infrastruktury celého území (předpoklad do konce roku 2023).
Výstavba čistírny odpadních vod a kanalizace je již hotová. V průběhu 8/2023 by měl být schválený ÚP a následně dojde k zasíťování pozemku (IS: voda, kanalizace, elektřina). V současné době je v procesu vybudování komunikace, chodníků a veřejného osvětlení.
Přijďte se o jedinečnosti tohoto místa přesvědčit osobně. Prohlídku si můžete spojit třeba s výletem do rodinného zámečku Chateau Trnová známého pro vynikající kuchyni.
Těším se na Vás na prohlídce.
Makléřka Lucie

Prodej stavebního pozemku 1481 m2, Trnová u Jíloviště

Popis nemovitosti

Cena11 950 000 Kč
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaTrnová
OkresPraha-západ
Plocha pozemku1.481 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14233128
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.