Prodej stavebního pozemku pro výstavbu bytového domu, Valašské Meziříčí.

Valašské Meziříčí

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
info v RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1075 m2, který se nachází na ulici Žerotínova v širším centru Valašského Meziříčí. Pozemek je dle územního plánu určen k zástavbě bytového domu a nabízí se včetně projektu na výstavbu 5 - podlažního bytového domu o 16 bytech včetně parkovacího stání u domu. Přípojky na plyn, elektřinu, vodu a kanalizaci se nachází na hranici pozemku.

Projekt počítá s celkem 16 byty na pěti podlažích o dispozicích 2+kk a 3+kk o výměrách od 41,72 - 111,76 m2. Příslušenství bytů v 1.NP tvoří předzahrádky, velkometrážní byty v posledním podlaží nabízí prostorné terasy. Ke každému bytu naleží sklepní kóje, bezbariérový přístup a výtah v domě je samozřejmostí. Projekt byl tvořen s důrazem na kvalitní a funkční bydlení s ideálními dispozicemi jednotlivých bytů.

Jedná se o jeden z posledních zastavitelných pozemků pro výstavbu bytových domů v širším centru Valašského Meziříčí, na dohled od městských sportovišť s centrem města a jeho veškeré občanské vybavenosti v dosahu chůze.

Tato nabídka je určena zejména pro ty, kteří chtějí investovat do výstavby bytového domu.
V současné době je již souhlas od dotčených orgánů, čeká se pouze na statický posudek a následně může jít celý projekt do schvalovacího procesu. V případě, že Vás tato nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře Petra, který Vám k pozemku a projektu sdělí veškeré informace.

Prodej stavebního pozemku pro výstavbu bytového domu, Valašské Meziříčí.

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaValašské Meziříčí
OkresVsetín
Plocha pozemku1.075 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky13343021
Kontaktovat makléře