K prodeji svažitý stavební pozemek Vážany nad Litavou 815 m2

Vážany nad Litavou

Prodej, Pozemky pro bydlení Prodáno
  • Bydlení
prodáno

+ 5% provize RK + DPH

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů Vám nabízíme pozemek o výměře 815 m2 pro stavbu řadového rodinného domu v obci Vážany nad Litavou, která je vzdálená 4 km od Slavkova u Brna a 26 km od Brna. Jedná se o svažitý pozemek obdélníkového tvaru uliční šíře cca 13 m. Obecní vodovod, kanalizace a el. na hranici pozemku.
Odběr vody z vodovodu a připojení na obecní kanalizaci je možné po předchozím souhlasu obce a uzavření smlouvy na základě stavebního povolení vydaného stavebním úřadem. Podmínkou pro odběr vody z obecního vodovodu je osazení vodoměru ve vlastním vodovodním řádu. Podmínkou pro připojení na obecní kanalizaci je provedení kanalizační přípojky. V obci se nachází čistička odpadních vod. Kanalizace v obci není oddělená, ale jednotná pro dešťovou vodu a odpadní vodu. Podmínky připojení do elektrické soustavy jsou ve fázi zjišťování. Konkrétní možnosti připojení na vodovod a kanalizaci zašleme na vyžádání.
Náklady vynaložené obcí na zřízení odbočky z vodovodního a kanalizačního řádu za účelem vybudování přípojky činí v průměru 1.500,- Kč na jednu přípojku. Ceny vodného a stočného jsou stanoveny na základě ceníku. Cenu u vodného pro příslušný rok stanovuje Vak Vyškov. Cenu stočného stanovuje a schvaluje Zastupitelstvo obce Vážany nad Litavou.
Obec Vážany nad Litavou disponuje základní občanskou vybaveností jako je Mateřská škola, pohostinství, obchod, hřiště. Širší občanskou vybavenost naleznete ve 4 km vzdáleném Slavkově u Brna. Autobusová doprava směr Slavkov u Brna a Křenovice.
Kupní cena nemovitosti uvedená v inzerátu je pouze orientační. V případě vyššího počtu zájemců může dojít i k jejímu zvýšení.
Majitel si vyhrazuje právo, pro výběr konečného zájemce.

K prodeji  svažitý stavební pozemek Vážany nad Litavou 815 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + 5% provize RK + DPH
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVážany nad Litavou
OkresVyškov
Plocha pozemku815 m²
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-13-149
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková