Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej zasíťovaného pozemku pro klidné bydlení, 911 m² Vyžlovka

Vyžlovka

Prodej, Pozemky pro bydlení
  • Bydlení
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Komunikace
info v RK

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte klidné místo pro stavbu svého domu? Máme pro vás ideální nabídku krásného rovinatého pozemku v obci Vyžlovka, který se nachází v původní zástavbě s milými sousedy.

Pozemek je přístupný po příjezdové cestě v podílovém spoluvlastnictví, stranou od hlavní silnice, díky čemu se váš nový domov stane oázou klidu. Územní plán této malebné obce ležící na půli cesty mezi Říčany a Kostelcem nad Černými lesy umožňuje výstavbu rodinného domu s obytným podkrovím se zastavěností 30%, což je pěkných 273 m². Kanalizace i obecní vodovod jsou již přivedeny na pozemek, elektrická přípojka na vás čeká na hranici příjezdové cesty, takže připojení sítí bude jednoduché.

Lokalita je vyhledávaná pro bydlení i rekreaci, a to jen 30 km od Prahy. Obklopení hlubokými lesy a několika rybníky zaručuje zdravé ovzduší a klid. V blízkosti se nachází národní přírodní rezervace Voděradské bučiny, která nabízí malebnou kopcovitou krajinu, ideální pro letní turistiku, cyklistiku i zimní běžkování.

Obec Vyžlovka je plně začleněna do Pražské integrované dopravy a nabízí veškerou občanskou vybavenost. Rodiny s dětmi uvítají přítomnost školky i základní školy, osobně mohu doporučit příjemnou pizzerii či několik dalších restaurací. Místní komunita je velmi aktivní a pořádá pravidelné kulturní a sportovní akce, dětské dny, posvícení či výlovy rybníků.

Tento pozemek je ideální pro ty, kteří chtějí uniknout ruchu velkoměsta a hledají klidné a příjemné prostředí pro svůj nový domov. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací.

Prodej zasíťovaného pozemku pro klidné bydlení, 911 m² Vyžlovka

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně provize, včetně právního servisu
KategoriePozemky pro bydlení
LokalitaVyžlovka
OkresPraha-východ
Plocha pozemku911 m²
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
KomunikaceAsfaltová, Zpevněná
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14433735
Kontaktovat makléře