Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej stavebního pozemku 1 416 m²

Ruda

Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu
  • Komerční
  • Voda
  • Elektřina
  • Odpad
  • Plyn
  • Komunikace
4 100 Kč za m²

včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte skvělou příležitost pro výstavbu vašeho rodinného domu? Rádi bychom vám nabídli rovný, stavební pozemek o velikosti 1 416m² .
Pozemek nabízí klidné slunné prostředí s krásnou lokalitou v obci Ruda u Nového Strašecí. Jedná se o pozemek obdelníkového tvaru s vlastní příjezdovou cestou.
Na pozemek není z okolních budov vrhán žádný stín, nic tedy nebrání tomu, abyste využili jako další zdroj napájení domu fotovoltaickou elektrárnu a po probuzení vyšli na vaši terasu a byli přivítání slunečními paprsky a venkovskou atmosférou.
Díky vlastní příjezdové cestě (která je součástí prodeje) je pozemek dokonale oddělen od ulice a vy si tak dopřejete na své zahradě dostatek soukromí a klidu.
Představte si, jak přijíždíte k pozemku, otevíráte bránu a vjíždíte na pozemek. Po levé straně máte nádherný patrový dům s terasou a krásným výhledem do zahrady, ve které máte umístěný bazén, abyste mohli dát sbohem přeplněným letním koupalištím. Není to zrovna pro vás ten ideální pozemek na stavbu vašeho vysněného bydlení?
Přijeďte se přesvědčit na prohlídku.
Pozemek je již napojen na veškeré inženýrské sítě (elektřina, kanalizace i vodovod) a není zatížen žádnými věcnými břemeni ani zástavním právem.
Nachází se v zastavitelném území a je určen k výstavbě rodinného domu (bez regulativ prostorového uspořádání), budete si tedy moci navrhnout vysněné bydlení dle vašich představ.

V obci Ruda žije zhruba 700 obyvatel. Ruda je též dokonalým příkladem klidné obce s dobrou občanskou dostupností. V Praze na Zličíně budete autem za 25 minut. Pokud byste chtěli jet MHD, spoje do Prahy jezdí každých 30 minut. 12 minut jízdy autem od obce se pak nachází město Rakovník, nabízející veškerou občanskou vybavenost. Pro milovníky přírody a aktivního životního stylu, je tu přilehlý křivoklátský les, který bude ideální na vaše procházky s dětmi nebo sportování.

Proč si zvolit zrovna tento pozemek?
Pozemek se nachází v již zastavitelném území s napojením na veškeré inženýrské sítě
Lokalita a dostupnost pozemku je opravdu výjimečná, můžete si užívat klidu venkova a zároveň mít vše po ruce
Tvar pozemku přímo vybízí k výstavbě hezkého rodinného domu s bazénem
Soukromí, které pozemek nabízí, je opravdu příjemné, dostatečně široká příjezdová cesta, oddělující pozemek od ulice, zajišťuje odstřihnutí od otravných čumilů nebo jakéhokoliv nadměrného hluku.
Bezpečné parkování vašeho vozidla na pozemku je samozřejmostí.

Prodej stavebního pozemku 1 416 m²

Popis nemovitosti

Cena4 100 Kč za m² včetně právního servisu
KategoriePozemky pro komerční výstavbu
LokalitaRuda
OkresRakovník
Plocha pozemku1.416 m²
ZástavbaVenkovská
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální elektrické, Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14743024
Kontaktovat makléře