Prodej pozemku v Újezdě u Brna, 1529m2

Újezd u Brna

Prodej, Pozemky pro komerční výstavbu
  • Komerční
4 029 900 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele prodáváme pozemek v k.ú. Újezd u Brna, nacházející se po levé straně silnice směrem z Újezdu do Sokolnic, za prodejnou Penny. Pozemek sahá od silnice k železniční trati, je obdélníkového tvaru o rozměrech přibližně 12x128m a dle územního plánování spadá do plochy občanského vybavení. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléře.

Prodej pozemku v Újezdě u Brna, 1529m2

Popis nemovitosti

Cena4 029 900 Kč včetně provize
KategoriePozemky pro komerční výstavbu
LokalitaÚjezd u Brna
OkresBrno-venkov
Plocha pozemku1.529 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05423441
Kontaktovat makléře
Eva Bracková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-eva-brackova
IČ: 06065694

"Ve svém životě jsem vystřídala několik povolání, každé mi přineslo zkušenosti, přátele, a také poznání, že to, co mě nejvíce baví a uspokojuje, je práce s lidmi a pocit, že to, co pro ně dělám, jim pomáhá a činí je spokojenými. A jelikož jsem se vždy zajímala o bytovou i zahradní architekturu a doslova ve snech rekonstruovala interiéry, bylo přirozené, že mě má profesní pouť přivedla na cestu realitní makléřky. Tato práce je nejenom kreativní, ale vyžaduje také odborné znalosti, proto sleduji vývoj a změny v oblastech dotýkajících se obchodu s nemovitostmi.
Velmi ráda Vás provedu celým procesem prodeje nemovitosti, který je nejen časově, ale také psychicky náročný, a to k jeho zdárnému konci tak, abyste byli s výsledkem spokojeni. Nabízím Vám odbornou a perfektně odvedenou práci, spolehlivost a poctivé jednání. Neváhejte mě oslovit, má práce Vám dá smysl."

Kontaktovat makléře
bgEva Bracková