Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej zahrady 644 m², Lužice u Hodonína

Lužice

Prodej, Pozemky - zahrady
  • Zahrada
800 000 Kč

včetně provize RK a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek v katastrálním území Lužice u Hodonína o výměře 644 m². Dle katastru jsou pozemky označené jako sady a vinice. Parcela je oplocená a nachází se ve svahu, vede k ní zpevněná cesta. Na pozemek je přivedena elektřina a voda ze studny hl. 6 m. Na zahradě naleznete několik ovocných stromů (švestky, višeň, meruňka, broskev), chatku nezapsanou v katastru, boudu na nářadí a na čerpadlo, suché WC, dva zásobníky na vodu 1000 l. Dle aktuálního územního plánu se nejedná o stavební pozemek.

Prodej zahrady 644 m², Lužice u Hodonína

Popis nemovitosti

Cena800 000 Kč včetně provize RK a právních služeb
KategoriePozemky - zahrady
LokalitaLužice
OkresHodonín
Plocha pozemku644 m²
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05433491
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková