Prodej zahrady s chatami a rybníkem 3 833 m² - Střítež u Třebíče

Střítež

Prodej, Pozemky - zahrady Prodáno
  • Zahrada
  • Voda
prodáno

+ provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám prodej zahrady o rozloze 3 833 m² ve Stříteži u Třebíče. Zahrada je přirozeně ohraničena potokem na kterém spoluvlastnický podíl s Českou Republikou a z druhé strany lesíkem ve svahu nad kterým je pole. Jedná se o č.p. 109/4 (1 761 m² zahrada), 104/2 (1 762 m² les) a 1/4 p.č. 109/3 (1 241 m² tedy 310 m² potok).
Parcela 109/4 je na KN jako zahrada. Leží na ní dvě chaty k rekonstrukci a rybník, který prošel zpevněním břehů a bagrováním v roce 2003. Na parcele 104/2 leží třetí chata určena k rekonstrukci a parcela je vedena jako les. Dá se přepsat také na zahradu.
Chaty a rybník jsou na místě ze 40 let minulého století a proto jejich legalizace je otázkou geodetického zaměření a doložení dobových fotografií (které máme k k dispozici) na stavební úřad a následně na katastr nemovitostí. Stávající majitel již do nemovitosti nechce investovat i vůči nízké ceně.
Příjezdová cesta je po polní cestě od hlavní silnice a je chráněna branou. Cesta vede přes sousední pozemek (zahrada a sad), kde je zaručeno právo přístupu.
Vedle pozemku je vede elektrické vedení, takže elektřina je v dosahu pod 50 m (Čez má povinnost zapojit bezplatně). Vodu lze řešit čističkou nebo studnou.

Pro více informací a prohlídku kontaktujte makléře Petra Vyskočila.

Prodej zahrady s chatami a rybníkem 3 833 m² - Střítež u Třebíče

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, včetně právního servisu
KategoriePozemky - zahrady
LokalitaStřítež
OkresTřebíč
Plocha pozemku3.523 m²
StavbaRekreační chata
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaRekreační
Počet objektů3
VodaMístní zdroj
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-03-452
Kontaktovat makléře
Petr Vyskočil
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 446
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-vyskocil
IČ: 74332881

"Kdokoliv osloví realitního makléře chce udělat velký krok v životě. Ať už chce nový byt koupit na pronájem nebo si ho sám pronajmout, koupit dům nebo pozemek pro budoucí život. To vše jsou velké kroky, které člověk udělá jen párkrát za život. Toto je třeba si uvědomit. Nejsem právník, jsem realitní makléř, takže moje práce je, aby obě strany podepsané na smlouvě byly spokojené.
V realitách se pohybuji tři roky a ve správě nemovitostí dva. Věřím v to, že výběr správného místa je základ pro spokojený život."

Kontaktovat makléře
bgPetr Vyskočil