Prodej RD 5+1 Archlebov, zahrada, garáž

Archlebov

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Zahrada
  • Garáž
prodáno

+ provize 5 % + DPH (dohodou)

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme rodinný dům s dispozicí 5+1 v obci Archlebov, okr. Hodonín.
Cihlový, samostatně stojící, dvoupodlažní dům leží na pozemku o celkové výměře 319 m². 2.NP je nově vystavěno. Nového majitele čeká ještě nová fasáda a pár menších nedodělků v 1.NP, na kterých je možné pracovat již v průběhu bydlení. Mnozí jistě ocení garáž s částí vyhrazenou pro ponk a skladovací prostor. Dům je napojen na: elektřinu a obecní vodovod. Plyn před domem. Topení zajišťuje elektrický kotel. Přitápět lze též kamny v kuchyni či obývacím pokoji v 1.NP. Ohřev vody el. bojlerem. Volné ihned.
Kupní cena nemovitosti uvedená v inzerátu je pouze orientační. V případě vyššího počtu zájemců může dojít i k jejímu zvýšení.
Majitel si vyhrazuje právo, pro výběr konečného zájemce.

Dispozice:
1NP: 2 pokoje, kuchyň, koupelna s vanou a samostatným WC.
2NP: 3 pokoje, prostorná šatna či pracovna, koupelna se dvěma umyvadly, s vanou i sprchovým koutem, samostatné WC.

Blízkost přírody (Ždánický les) a veškerá občanská vybavenost (ZŠ, MŠ, obchod, hřiště, lékaři, pošta, víceúčelové sportovně – kulturní areál, IDS JMK – přímé spojení s Brnem a Kyjovem) dělají z Archlebova velmi atraktivní místo pro rodinný život. Obec se nachází 40 km od jihovýchodně od Brna, 28 km jižně od Vyškova, 12 km od Kyjova.
Průkaz energetické náročnosti budovy zatím nebyl dodán, proto uvádíme třídu G. Nemovitost lze financovat jak z vlastních zdrojů, tak hypotéčním úvěrem, který Vám pomůžeme vyřídit nebo prodejem jiné nemovitosti. Neváhejte a zavolejte si o prohlídku.

Prodej RD 5+1 Archlebov, zahrada, garáž

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize 5 % + DPH (dohodou)
KategorieRodinné domy
LokalitaArchlebov
OkresHodonín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná150 m²
Plocha pozemku319 m²
Plocha zastavěná296 m²
Plocha zahrady180 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
GarážAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-12-147
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková