Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 1+1 k rekonstrukci Běleč, okr. Brno-venkov

Běleč 42

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
prodáno

vč. provize a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme dům1+1, k rekonstrukci v malebné přírodě v obci Běleč/Křeptov, v klidném údolí asi 35 kilometrů severně od Brna v předhůří Českomoravské vysočiny pod nejvyšším kopcem tamní oblasti Sýkoř.
Dům byl postaven cca před 100 lety. Zdivo je kombinací kamene, cihly a kotovice. Ve spodní dvě místnosti - kuchyně se sporákem na pevná paliva a pokoj s kamny na pevná paliva. V kuchyni je umyvadlo se studenou vodou. Půda je prostorná, zakončená krovem s betonovou taškou. Od sporáku a kamen vede komín nad střechu.
Zahrada za domem ve svahu 1156 m2. Na pozemku dílna, sklep.
Objekt je napojen na obecní vodovod, plynová přípojka u pozemku, elektřinu, kabelová TV. V obci není kanalizace. Před 7 lety byla vybudována jímka na odpady s nedokončeným napojení WC .
V obci je prodejna potravin, restaurace i kulturní dům. Škola a školka v obci Lomnice (4 km). Koupaliště. Zastávka autobusu 100 m. Vlak cca 3 km, zastávka Prudká.
Nedaleko chaloupky je koupaliště ( které se letos renovuje) kde je letní stánek s občerstvením, zastávka bus asi 100 metrů, vlak - zastávka Prudká - asi 3 km.
Běleč je obec v okrese Brno-venkov v Jihomoravském kraji. Rozkládá se v Hornosvratecké vrchovině, v přírodním parku Svratecká hornatina, přibližně 10 kilometrů severně od Tišnova.
Nemovitost stojí na stavebním pozemku.

Prodej rodinného domu 1+1 k rekonstrukci Běleč, okr. Brno-venkov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize a právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaBěleč 42
OkresBrno-venkov
Velikost1 pokoj
Plocha užitná60 m²
Plocha pozemku1.300 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08222151
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková