Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej dvougeneračního domu v Brně Ivanovicích

Zatloukalova, Brno - Ivanovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Garáž
prodáno

vč. provize

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji dvougenerační rodinný dům o dvou bytových jednotkách s velkou zahradou, jezírkem, altánkem a skleníkem. Dům je podsklepený, garáží. V 1.NP bytová jednotka 2+1. Kuchyně s linkou (12 m2), obývací pokoj s přípravou na krb (40 m2), s balkonem, koupelna se sprchovým koutem, toaleta zvlášť. Schodiště do 2.NP. Bytová jednotka 3+1. Kuchyně s linkou (12 m2), obývací pokoj (21 m2) s přípravou na krb a balkonem, ložnice (20,8), dětský pokoj (12,5 m2), koupelna s vanou a toaletou. Dům je podsklepen, včetně technické místnosti. Kotelna. Vytápění plynovým kotlem. Střecha zrekonstruovaná v loňském roce. V původním, ale velmi udržovaném stavu. Náklady na provoz: Plyn 43.000,- Kč, Elektřina 13.500,- Kč, Vodné/stočné 6.300,- Kč. Uvolnění domu je závislé na koupi jiné nemovitosti. Ivanovice jsou vyhledávanou městskou částí kvůli své okrajové poloze, která zaručuje klid před ruchem velkoměsta. Je zde mateřská školka, knihovna, pošta Ivanovice, která se nachází 200 m od domu a je zde Czech POINT, sportovní areál Keramák, víceúčelové hřiště, pro milovníky koní Ranč u Rezavé studánky a v blízkosti hypermarkety Globus a Bauhaus.

Prodej dvougeneračního domu v Brně Ivanovicích

Popis nemovitosti

Cenaprodáno vč. provize
KategorieRodinné domy
LokalitaZatloukalova, Brno - Ivanovice
OkresBrno-město
Velikost2 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná300 m²
Plocha podlahová220 m²
Plocha pozemku603 m²
Plocha zastavěná118 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Rok výstavby1980
GarážAno
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-324960
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková