Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Rodinný dům 6+Kk Starý Lískovec

Hermannova, Brno - Starý Lískovec

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Částečně vybavený
17 690 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prostorný rodinný dům o celkové ploše 293m2 a dispozici 6+kk s garáží a garážovým stáním, vlastní infrasaunou, velkorysou terasou a bazénem (protiproud, slaná voda). Celková plocha pozemku činí 400 m2 a většina pozemku tvoří venkovní dlažba - pozemek je snadný na údržbu a je zde kladen velký důraz na soukromí a pohodlí majitele.

V domě jsou 2 koupelny(sprchový kout, vana s perličkou). Designová kuchyňská linka, včetně vestavěných elektrospotřebičů (horkovzdušná trouba, lednice, mrazák, myčka, indukční deska, digestoř) vše značky Miele.
Celý dům je vybavení venkovními žaluziemi, pokoje s klimatizací, technické zázemí, prádelna, komory a šatny které nabízí dostatek úložného prostoru.Podlahové vytápění v celém prvním patře vyjma ložnic.

Nemovitost působí velice vzdušným a světlým dojmem, je napojena na veškeré inženýrské sítě, je vhodná pro ty, kteří hledají nadstandardní bydlení bez nutnosti dalších investic a kladou důraz na design, pohodlí a komfortní užívání. V okolí domu je veškerá občanská vybavenost, nákupní centrum, Tesco, obchody, restaurace, kavárny, bistra, Nemocnice Bohunice, nedaleko zastávka MHD a přivaděč na D1 směrem na Prahu či D2 na Bratislavu.

Rodinný dům 6+Kk Starý Lískovec

Popis nemovitosti

Cena17 690 000 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaHermannova, Brno - Starý Lískovec
OkresBrno-město
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná293 m²
Plocha pozemku400 m²
Plocha zastavěná140 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby1995
ZařízenýČástečně
Balkónano (3 m²)
Terasaano (42 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08242062
Kontaktovat makléře
David Viktorin
CENTURY 21 All Inclusive
+420 775 165 707
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-viktorin
IČ: 03772365

"Cíle, kterých chce realitní makléř dosáhnout, musí být naprosto totožné s přáním jeho klientů a veškerá jeho činnost musí být v souladu s požadavky jeho zákazníků.
Dobrý realitní makléř navíc ví, jak těchto cílů dosáhnout.
Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti.
Spolehlivost, čestnost, férové a korektní jednání jsou pro mě naprosto prioritní hodnoty.
Maximální osobní angažovanost, znalost realitního trhu, organizační a vyjednávací schopnosti, současně v kooperaci s profesionální a uznávanou sítí realitní kanceláře Century 21, která garantuje exklusivní inzerce v rámci celé ČR včetně striktního dodržování veškerých zákonných podmínek, jsou následně zárukou úspěšného splnění vašich požadavků.
Vaše spokojenost je pro mě největší odměnou.
Přesvědčte se sami."

Kontaktovat makléře
bgDavid Viktorin