Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

RD Bystřice nad Pernštejnem

Starý dvůr, Bystřice nad Pernštejnem

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Ve výstavbě
  • Parkovací stání
5 869 000 Kč

neplatíte provizi RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme velice příjemné bydlení v energeticky pasivním rodinném domě 4+kk v okrajové části Bystřice nad Pernštejnem v klidné obytné zástavbě s krásným výhledem.
V nabídce je poslední volný dům v 1. etapě, již nyní za sníženou cenu:
Nižší sazba DPH 12% ⇒ Nová cena 6.369.000,- KČ.
Navíc: možnost čerpat dotaci ve výši 500.000,- Kč (Podmínky poskytování dotací NZÚ 2023+, Rodinné domy, oblast B- Novostavba, Podporované opatření Pasiv+).
Tzn. Vaše náklady na pořízení nového energeticky pasivního domu ⇒ 5.869.000,- KČ, včetně pozemku, stání pro dva osobní automobily a standardního vybavení.

Dispozice domu: 1. NP: zádveří – vstupní chodba a technická místnost sloužící zároveň jako prostor pro ukládání jízdních kol apod. Ze zádveří se přes interiérové dveře dostanete na chodbu, ze které je vstup k samostatnému WC, ke komoře a k prostornému obývacímu pokoji s jídelnou a kuchyňským koutem. 2. NP: ložnice s šatnou, dva dětské pokoje a koupelna.

Dokončení a nastěhování je léto 2024.

Vytápění je zajištěno tepelným čerpadlem v kombinaci s rekuperací a podlahovým topením.

Výstavba bude navazovat na ul. Starý dvůr jejím prodloužením, svým charakterem harmonicky naváže na stávající okolní zástavbu a zároveň splní požadavky moderního bydlení se zajištěním výrazné úspory provozních nákladů.

Možnost klientských změn. Výhodné hypoteční balíčky zajištěny.

RD Bystřice nad Pernštejnem

Popis nemovitosti

Cena5 869 000 Kč neplatíte provizi RK
KategorieRodinné domy
LokalitaStarý dvůr, Bystřice nad Pernštejnem
OkresŽďár nad Sázavou
Velikost4 pokoje
Plocha užitná118 m²
Plocha pozemku215 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Rok kolaudace2024
Míst k parkování2
ParkováníAno
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
Mimořádně úsporná A
49 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05432682
Kontaktovat makléře
Vladan Šváb
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-vladan-svab
IČ: 74308289

Vladan Šváb pracuje v oboru realit přes deset let. Jako ocenění své práce získal za rok 2015 titul MAKLÉŘ ROKU a opakovaně titul nejlepší makléř měsíce v celé síti kanceláří CENTURY21. Zpočátku se orientoval na prodej bytů a rodinných domů v oblasti Blanenska a Vyškovska. Během této doby se díky svému profesionálnímu a korektnímu přístupu ke klientům stal vyhledávaným odborníkem v oblasti realit. Dnes již spolupracuje se společností CENTURY21 v širokém spektru prodeje realit, ať už se jedná o rodinné domy, byty, pozemky, nebo rekreační nemovitosti v Brně a okolí. Další významná spolupráce se realizuje ve specializaci na prodej developerských projektů na celé jižní Moravě. Věnuje se také prodeji rezidentních nemovitostí zahraničním klientům. Při své práci klade důraz na osobní přístup ke klientům, založeném na vzájemné důvěře a ochotě pochopit jejich potřeby. Staňte se i Vy spokojenými klienty, u kterých první realitní obchod byl impulzem k mnohaleté spolupráci a setkání při dalších realitních příležitostech a mnohdy vzájemná sympatie přerostla do přátelství a dnes již se samozřejmostí se na něj obrací jako na svého rodinného makléře..

Kontaktovat makléře
bgVladan Šváb