Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej exklusivní vily s bazénem, a pozemkem 1442 m² - Čechtice

Podzámecká 343, Čechtice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Vybavený
  • Bazén
  • Garáž, Parkovací stání
29 900 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Pro náročné klienty exkluzivně nabízíme k prodeji třípodlažní vilu s pozemkem 1 442 m2 a bazénem.
Vila je postavena v nejvyšším standardu za použití luxusních materiálů. Mnoho prvků v domě je vyrábeno na míru nebo dovezených z USA, Německa, Švédska či Švýcarska. Vila má 6 ložnic, 5 koupelen, 3 kuchyně, venkovní otevřenou pergolu s udírnou z pískovce, krbem, zahradním posezením a k ní přilehlý zahradní domeček. Ve vile se dále nachází garáž s místem pro dvě auta, nádherný vnitřní bazén značky Desjoyaux a zrcadlovou místnost připravenou pro posilovací stroje.
Prostorný obývací pokoj s kuchyní je propojen prosklenou posuvní stěnou se zahradou. Najdete zde stylový krb značky Seguin Duteriez z Francie, kuchyni na míru s prvotřídními spotřebiči Miele. V celém přízemí je podlahové vytápění značky Rehau.
V domě je k dispozici garsonka s vlastním vchodem. Garsonka je plně vybavená kuchyň. linkou (myčka, pračka, mikrovlnka, sklokeramická deska, sušička), koupelnou + WC , komorou , šatnou, vestavěnou skříní a TV.
Kolem pozemku je krásný kovaný plot. Stoprocentní soukromí a klid zajistí betonová stěna umístěná za plotem a oddělující okolní pozemky. Na zahradě se také nachází studna s užitkovou vodou užívanou na zalévání zahrady. Ohřev vody v domě zajišťuje tepelné čerpadlo země/voda s vlastním vrtem Dánské značky Grundfos.
Zastavěná plocha pozemku je 368 m2 (dům) plus 110 m2 (pergola a zahradní domeček) a plocha zahrady je 964. Celková užitná plocha domu je 543 m2.
Dům je vhodný pro rodinu s dětmi nebo také jako dvougenerační bydlení.
V bezprostředním okolí je multifunkční hřiště (fotbal, tenis, basketbal, volejbal, nohejbal, posilovna…).Dále se zde nachází spolkový dům, ve kterém se pořádají různé akce města. Další události velice často pořádá místní fara (letní kina, dny pro děti a další).
V okolí je nádherná příroda, která je ideální na procházky (místní lesy, jezírka, rybníky, krásné louky). Nedaleko se nachází zámek Růžkovy Lhotice s muzeem Podblanická, kde strávil nejšťastnější léta svého mládí Bedřich Smetana. Poblíž zámku také přebývá rodina Svěráků. Zdeněk Svěrák se v rozhovoru pro Českou televizi svěřil, že jeho chalupa a okolí Čechtic jsou pro něj oázou klidu.
Mimo krásnou přírodu jsou v okolí Čechtic veškeré služby jako základní škola a školka, obchody s potravinami, pošta, doktoři a další. A například gymnázium a další střední školy se nachází ve dvacet minut autobusem vzdálené Vlašimi.
Čechtice, které jsou vzdáleny 40 minut autem od Prahy a 7 km od sjezdu dálnice D1 na Loket.
Ukazatel energetické náročnosti: G* (PENB není k dispozici. Pokud bude dodán, bude údaj aktualizován.).

Prodej exklusivní vily s bazénem, a pozemkem 1442 m² - Čechtice

Popis nemovitosti

Cena29 900 000 Kč včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaPodzámecká 343, Čechtice
OkresBenešov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná543 m²
Plocha pozemku1.442 m²
Počet podlaží3
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Míst k parkování2
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží2
Bazénano (32 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12542021
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá