Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu s garáží, kůlnou a zahradou, 98 m², pozemek 699 m² , Velká Čermná, okres Rychnov nad Kněžnou

Velká Čermná 59, Čermná nad Orlicí

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Garáž
3 499 990 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Vítejte v nádherné, klidné a neustále se rozvíjející malé obci v podhůří Orlických hor s dobrými sousedskými vztahy a velice nápomocným starostou.

Vesničkou protéká Tichá Orlice, po které se můžete projet na lodi, vykoupat se, a třeba i ulovit rybu. Obec obklopují borové lesy s mnoha potůčky, takže je to tu hotový ráj pro houbaře a sběrače borůvek. Všechny místní části jsou propojeny nově vznikajícím čermenským okruhem, na němž je již nyní vybudován odpočinkový altán, venkovní posilovna, dětské lanové centrum a naučná stezka. Pořádá se zde i řada akcí pro děti. Zajímavostí obce je třeba i to, že se její občané účastní, a čas od času i pořádají, setkání obcí s názvem Čermná, provázená rozmanitým kulturním a sportovním programem.

S okolím je toto místo propojeno několika cyklotrasami. V zimě lze odsud vyrazit jak na běžky, tak i na sjezdovky (areály Rokytnice v Orlických horách nebo Říčky). Baví Vás motokros? Pokud ano, tak pak určitě rádi zavítáte do nedalekých Holic.

V místě je zřízena základní i mateřská škola, provozován obchod s potravinami, restaurace a sportovní areál. Za většími nákupy, kulturou nebo vrcholovým sportem můžete zajet do blízkého Hradce Králové nebo Pardubic. Vlaková zastávka Čermná nad Orlicí je vzdálena pouhých dva a půl kilometru od domu.

Samotný dům si určitě zamilujete, neboť je celý den prosvícený denním světlem, a Vaše děti zde budou mít obrovský prostor pro své hry a fantazii nejen na zahradě za domem, ale i na dětském hřišti, vystavěném přímo u něho (uvidíte na něj přímo z obývacího pokoje Vašeho nového domova)

Interiér této nemovitosti si můžete vytvořit zcela podle svých představ. Inspiraci k jeho zařízení můžete načerpat i z virtuální video prohlídky, kterou jsme pro Vás připravili. Stávající majitelka převzala dům v původním stavu a již provedla jeho prvotní úpravy. Samotná rekonstrukce domu by pro Vás mohla být nízkonákladová, neboť v místě je řada šikovných řemeslníků, kteří Vám s ní rádi pomohou. Stavební materiály a pohonné hmoty můžete pořídit za příznivé polské ceny kousek za hranicemi (hodina cesty jízdy autem). Ušetříte i za vytápění, neboť dřevo na topení lze výhodně koupit u místních.

Dům je napojen na elektřinu (revitalizace/vedení elektrického vedení v zemi na náklady obce je plánována na rok 2025), vodovodní řád, disponuje vlastní studnou a septikem (napojení na kanalizaci možné přímo u pozemku) .

Věřím, že pokud si tuto nemovitost vyberete pro Váš nový domov, bude se v něm Vaše rodina cítit šťastně.

Podívejte se na přiloženou virtuální prohlídku, fotografie a půdorysy, a přijeďte se na tuto jedinečnou nemovitost podívat!

Těším se na setkání s Vámi.

Prodej rodinného domu s garáží, kůlnou a zahradou, 98 m², pozemek 699 m² , Velká Čermná, okres Rychnov nad Kněžnou

Popis nemovitosti

Cena3 499 990 Kč včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaVelká Čermná 59, Čermná nad Orlicí
OkresRychnov nad Kněžnou
Velikost2 pokoje
Plocha užitná98 m²
Plocha podlahová86 m²
Plocha pozemku699 m²
Plocha zahrady394 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1952
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14442259
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Pošta

Pošta

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais