Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Rodinný dům se zahradou a parkováním, České Budějovice

K Jezu 1965/28, České Budějovice - České Budějovice 6

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Parkovací stání
8 980 000 Kč

Prohlídky jsou možné od 9. 5. 2024.

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji novostavbu rodinného domu se zahradou a vlastním parkováním v českobudějovické lokalitě Jez u Špačků, ulice K Jezu, České Budějovice.

Jedná se o rodinný dům s obytným podkrovím a zatepleným půdním prostorem. Dispozičně je dům řešen jako 5+1 s užitnou plochou 148 m2. Velikost pozemku 234 m2. Parkování pro dvě vozidla je zajištěno na vlastním pozemku. Vstup do domu z parkovacího stání pěším chodníkem.

Vstupujeme do zádveří domu s místem pro věšák a botník, ze kterého je přístupný úložný prostor pod schody. Dále vstupujeme do chodby, která zajištuje přístup do koupelny v přízemí a technické místnosti. Koupelna v přízemí je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou.
Dominantou domu je velký jižně orientovaný obývací pokoj s jídelním koutem. Navazuje samostatná kuchyně vybavena moderní kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu a zahradu. Podkroví je přístupno po schodišti a najdete zde velkou koupelnu, ložnici s balkonem, dětský pokoj a pracovnu. Koupelna je vybavena vanou, umyvadlem, toaletou a přípojkou pro pračku. Třešničkou na závěr je zateplená půda, která je přístupná z podkroví po samonosném schodišti. Jako úložný prostor slouží praktická přístavba vedle domu s vlastní půdičkou.

Ohřev vody a vytápění celého domu je zajištěno plynovým kotlem. Dům je dále vybaven krbovými kamny v obývacím pokoji.

Občanská vybavenost v docházkové vzdálenosti: Základní školy Nové Hodějovice, Mladé, mateřská škola Mladé, PENNY market, Sportovní centrum HoSPORT (golf, tenis, bowling, restaurace), pošta. Dopravní dostupnost: MHD – autobus č. 11. Autem: 5 - 10 minut z centra.

Rodinný dům se zahradou a parkováním, České Budějovice

Popis nemovitosti

Cena8 980 000 Kč Prohlídky jsou možné od 9. 5. 2024.
KategorieRodinné domy
LokalitaK Jezu 1965/28, České Budějovice - České Budějovice 6
OkresČeské Budějovice
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná148 m²
Plocha podlahová148 m²
Plocha pozemku234 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
Úsporná C
83 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15942006
Kontaktovat makléře
Aleš Facon
CENTURY 21 Facon Reality
+420 605 269 768
[email protected]
www.century21.cz/makler-ales-facon

Obchod s realitami je velká výzva. Této výzvě jsem podlehl již v roce 2001, kdy jsem nastoupil do developerské společnosti Jelen Development. Získával zkušenosti a postupem času na pozici projektového manažera vedl projekty výstavby rodinných domů, bytů a stavebních parcel. Dnes vím, že základem úspěšného realitního obchodu je bezchybná a kvalitní komunikace s klientem. Nabízím Vám klidný a bezpečným prodej, koupi nebo pronájem Vaší nemovitosti. Jsem připraven nabídnout velmi výhodné možnosti financování díky objemu prodávaných nemovitostí. Těším se na setkání s Vámi.

Kontaktovat makléře
bg