Větší rodinný dům 6+kk v dokonalé zahradě

Souběžná 404, Chýně

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
rezervováno

REZERVACE, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout krásný rodinný dům ve velké a dokonale udržované zahradě v klidné části města Chýně, 5 km západně od Prahy. V přízemí domu se nachází obývací pokoj s kuchyní (přes 43 m2), ložnice (pracovna), koupelna se sprchovým koutem a WC, spíž a technická místnost. Dále garáž, která je průchozí přes velkou dílnu do zahrady. Po celé šířce domu je nová krásná terasa s mramorovým kobercem, která je zastřešená po celé délce prosklenou hliníkovou pergolou. Z poloviny je odkrytá jako pergola a z druhé půlky vznikla uzavřením prosklená zimní zahrada s bezpečnostním sklem, mléčnou fólií na střeše odrážející slunce a s osvětlením pro večerní posezení. Sítě proti hmyzu už jen doladí posezení v kteroukoliv roční dobu.
V první patře jsou potom samostatné neprůchozí 4 ložnice a koupelna s vanou i sprchovým koutem a samostatné WC. Hlavní ložnice je přes 21m2 velká a patří k ní šatna 5m2. Další ložnice jsou velké cca 16, 15 a 13 m2.
Do velké krásné a dokonale udržované okrasné zahrady s celoplošným závlahovým systémem (včetně podzemní nádrže 5 m3) je citlivě vnořena užitková zahrada se záhony. Součástí zahrady je i domek 3x5 m velký, který z části slouží k uskladňování dřeva a z části slouží jako úložiště zahradní techniky.
Kvalitní střešní krytina Bramac, střešní okna Velux s elektrickými roletami, plynový kotel pro vytápění, krbová kamna, kabelové rozvody - to vše zabezpečuje maximální pohodlí pro život. Dům má vynikající energetické vlastnosti. Pokud by nový majitel chtěl řešit jiný způsob vytápění, je zde příprava na elektrokotel, tepelné čerpadlo i fotovoltaiku. Jsou zde dva rozvaděče elektřiny, zvlášť pro dům a zvláště pro garáž a dílnu.
Na zastávku vlaku i autobusu je to pouze 3 minuty pěšky (250 m). V místě je nová škola, školky, pošta, obecní úřad, obchody, kavárny, lékárna atd.
Veškerá technická dokumentace a plány jsou k dispozici.

Větší rodinný dům 6+kk v dokonalé zahradě

Popis nemovitosti

Cenarezervováno REZERVACE, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaSouběžná 404, Chýně
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná187 m²
Plocha podlahová122 m²
Plocha pozemku1.088 m²
Plocha zastavěná132 m²
Plocha zahrady956 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSkeletová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2007
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (39 m²)
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Méně úsporná D
111 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky08532103
Kontaktovat makléře
Jana Šišová
CENTURY 21 Alex
+420 734 799 331
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-sisova
IČ: 45710546

"Po gymnáziu jsem vystudovala Sociálně právní akademii. Spojení sociální a právní sféry se mi na trhu s nemovitostmi velice hodí.
Věřím, že otevřená komunikace makléře a zázemí renomované realitní kanceláře vede ke spokojenosti všech zúčastněných stran.
Troufám si říci, že mám vrozený talent pro jednání s lidmi a hlavně mě to baví :-) Klienti, se kterými jsem spolupracovala, mě doporučují svým kamarádům a známým a to je pro mě nejlepší zpětná vazba.

Kontaktovat makléře
bgJana Šišová