Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinné domy, 143 m² - Daleké Dušníky - Druhlice

Druhlice 67, Daleké Dušníky

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Garáž
10 690 000 Kč

Cena včetně provize a právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům v obci Daleké Dušníky - části Druhlice, situované v malebné krajině okresu Příbram, jen 7 km od historického města Dobříš. Tento dům je v současné době ve fázi před dokončením a nabízí se jako jedinečná příležitost pro ty, kteří hledají možnost upravit a dokončit svůj nový domov přesně podle svých přání a potřeb.

Pro lepší orientaci v potenciálu a současném stavu nabízeného rodinného domu přikládáme k inzerátu fotografie zachycující aktuální fázi výstavby. Kromě toho pro vaši inspiraci a lepší pochopení možností dokončení interiéru domu jsme připojili také vizualizace, které vám pomohou s vizí konečného vzhledu vašeho budoucího domova.

Dům s dispozicí 4kk zahrnuje prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, tři ložnice, dvě koupelny a technickou místnost. Součástí domu je také velká garáž, která nabízí dostatek prostoru pro vaše vozidlo a zároveň poskytuje možnost vytvoření dílny nebo dalšího úložného prostoru.

Pozemek o rozloze 1084 m2 poskytuje dostatek soukromí a prostoru pro zahradní aktivity. Zastavěná plocha domu je 193,5m2, užitná podlahová plocha 143,5m2, což zajišťuje komfortní bydlení pro celou rodinu.

Technologie domu: Voda a kanalizace jsou napojeny na obecní přípojku, střecha keramická Tondach, Obvodové zdi Heluz tl.300mm, vnitřní příčky Ytong, podlahové topení, tepelné čerpadlo s výkonem 9kW, půda je zateplena minerální foukací izolací, krbová vložka Romotop heat 7kW, ohřev vody Stiebel, zabezpečovací systém Jablotron.

Dům je ideální pro ty, kteří hledají možnost vlastní realizace a chtějí mít kontrolu nad finálním vzhledem a vybavením svého domova. Budoucí majitelé tak mají jedinečnou šanci dokončit interiér dle svých individuálních přání a požadavků.
Pokud vás láká možnost vytvořit si domov na zelené louce v klidné a příjemné lokalitě, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku. Těšíme se na vaši návštěvu a jsme připraveni odpovědět na všechny vaše dotazy ohledně této nabídky.

Prodej rodinné domy, 143 m² - Daleké Dušníky - Druhlice

Popis nemovitosti

Cena10 690 000 Kč Cena včetně provize a právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaDruhlice 67, Daleké Dušníky
OkresPříbram
Velikost4 pokoje
Plocha užitná143 m²
Plocha podlahová117 m²
Plocha pozemku1.084 m²
Plocha zastavěná193 m²
Plocha zahrady891 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2017
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaSilnice, Autobus
VodaMístní zdroj
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02142083
Kontaktovat makléře