Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinné domy, 121 m² - Davle

V Kejsíři 20, Davle

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž
prodáno

včetně provize a právních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Nabídka rodinného domu, který oplývá klidem a skvělou dostupností v městysu DAVLE. Zveme vás na prohlídku této udržované nemovitosti, která má potenciál stát se ideálním místem pro váš budoucí domov.

Tento dvoupodlažní dům o celkové užitné ploše 192 m2 nabízí prostornou a flexibilní dispozici. S pěti pokoji plus kuchyní může snadno sloužit jako jeden velký rodinný dům, ale nabízí i možnost být dvěma byty - jeden s jedním pokojem a kuchyní v přízemí a druhým třípokojovým bytem v patře. Tato variabilita dělá dům vhodným například pro dvě generace.

V přízemí naleznete dva pokoje, z nichž jeden může být kuchyní, jak tomu bylo dříve. Dále zde naleznete větší koupelnu s WC, verandu, garáž, dílnu, technickou místnost a sklad paliva. Z chodby vede schodiště nahoru do patra.

V prvním patře se nachází třípokojový byt s kuchyní, balkonem a prostornou terasou nad garáží, kterou lze upravit na další obytný prostor. Z balkonu na jižní straně vede schodiště k plochému stropu skladu paliva, který může posloužit jako terasa s výhledem na řeku. Existuje také možnost přistavět další patro nebo změnit střechu na sedlovou.

Tento dům je vybaven moderním ústředním topením s tepelným čerpadlem (staré pouze 4 roky), což znamená efektivní a úsporné vytápění. Můžete využít také kotel na tuhá paliva, pokud preferujete. Voda je přivedena z obecního vodovodu a rozvod vody a odpadů je plastový, což přináší moderní a bezproblémovou infrastrukturu. Nechybí připojení na obecní kanalizaci.

K domu patří krásná zahrada, která sousedí pouze s obecními pozemky a je ohraničena potokem, v jehož horní části toku je dokonce nový polder

Lokalita nabízí výjimečné vodní sporty, rybaření a mnoho dalších vodních aktivit, protože se nachází jen 80 metrů od levého břehu Vltavy u soutoku Vltavy a Sázavy. A co je důležité, tato nemovitost se nachází mimo záplavovou oblast, takže si můžete být jisti bezpečností a klidem.

Doplněk této nabídky je vynikající dostupnost do Prahy - pouhých 10 km autem, nebo pomocí autobusů a vlaků, což umožňuje snadné cestování do hlavního města. Městys Davle sám o sobě nabízí veškeré potřebné služby, jako jsou obchody, lékárna, zdravotní středisko, škola, školka, obecní úřad, čerpací stanice, autoservis a řada restaurací.

Tento rodinný dům spojuje klidné bydlení v krásné přírodě s vynikající dostupností do města a nabízí nekonečné možnosti úprav a rozšíření. Pro více informací a domluvení prohlídky se prosím obraťte na našeho makléře, který vám rád poskytne veškeré potřebné informace.

Prodej, Rodinné domy, 121 m² - Davle

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize a právních služeb
KategorieRodinné domy
LokalitaV Kejsíři 20, Davle
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná121 m²
Plocha pozemku735 m²
Plocha zastavěná108 m²
Plocha zahrady627 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano (3 m²)
Terasaano (19 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky09432306
Kontaktovat makléře