Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu (194 m²) s bazénem - Dobre Vode, Bar, Černá Hora

Dobre Vode, Černá Hora

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Bazén
240 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Přemýšlíte o tom, že zainvestujete do nemovitosti u moře, abyste ji mohli využívat k vlastní dovolené, nebo pronájmu turistům? Právě máme takovou ideální nemovitost k prodeji v oblasti, jejíž atraktivita mezi turisty každým rokem stoupá.
V Černé Hoře, v oblíbeném pobřežním letovisku Dobra Voda, nabízíme k prodeji třípatrový rodinný dům, jehož celková užitná plocha je 194 m². Tento krásný dům se nachází na pozemku o velikosti 300 m² a poskytuje pohodlí a prostor pro všechny jeho obyvatele.
V přízemí domu se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyní, dále koupelna a komora. Také odsud můžete vstoupit do dvora s bazénem, což Vás v horkých letních dnech zajisté potěší.
V prvním patře jsou tři útulné ložnice a koupelna, stejně jako prostorná terasa, kde si můžete vychutnat čerstvý vzduch a malebné výhledy do okolí.
Druhé patro nabízí jedinečnou příležitost - je zde obrovský pokoj s vlastní koupelnou a terasou 25 m². Toto patro lze využít jako studio nebo prostor pro hosty.
Vnitřní schodiště umožňuje snadný přístup do všech pater domu a funkční dispozice z tohoto domu činí ideální volbu pro rodinné nebo rekreační bydlení. Tento dům je dokonalou kombinací pohodlí, funkčnosti a stylu.
Dobra Voda je turistické letovisko na pobřeží Jaderského moře. Leží na Barské riviéře, přibližně 10 km jihovýchodně od města Bar. Patří k velmi dobře vybaveným centrům, s dostupností většiny důležitých služeb a vysokým komfortem pro život. Podél letoviska se line oblázkovo - písčitá pláž s možností zapůjčení lehátek a slunečníků. Na místní přímořské promenádě se nachází několik kvalitních restaurací i zábavní podniky s bohatým nočním životem. Na své si zde tedy přijdou jak milovníci vodních sportů, tak milovníci opalování a gurmáni. A kdyby Vám to nestačilo, nedaleké město Bar nabídne další bohaté možnosti k vyžití.
Neváhejte se ozvat pro více informací a domluvení prohlídky. Dům se prodává částečně zařízený a tak si ho můžete dovybavit podle svého stylu.

Prodej rodinného domu (194 m²) s bazénem - Dobre Vode, Bar, Černá Hora

Popis nemovitosti

Cena240 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaDobre Vode, Černá Hora
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná194 m²
Plocha pozemku300 m²
Počet podlaží3
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
Terasaano (25 m²)
Bazénano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149421733
Kontaktovat makléře