Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 3+1, Dyjákovice

Dyjákovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Nevybavený
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme na prodej rodinný dům o dispozici 3+1 a celkové užitné ploše 122 m², který se nachází v obci Dyjákovice. K domu náleží zahrada o výměře 444 m² a samostatný pozemek o výměře 94 m² , na kterém se nachází bývalé hospodářské stavení.

Dům byl kolaudován v r. 1988 a je v původním stavu, nicméně vše je plně funkční a je možné jej užívat i nyní. Dispozičně je řešen následovně:
Vstupní chodbou (8,5 m²) se dostáváme do obývacího pokoje (16 m²), který byl v minulosti využíván i jako jídelna. Odtud vstoupíme dále do prostoru (7 m²), který spojuje koupelnu (6 m²), WC (1,5 m²), kuchyni (7 m²)a ložnici (20,5 m²). Vedle kuchyně se nachází zděná větraná spíž (3 m²).
Z obývacího pokoje je pak po schodišti přístupná druhá ložnice (16 m²), která má k dispozici vlastní šatnu (7,5 m²) a toaletu (2 m²).

Vstupní chodba je dále průchozí do garáže (15,5 m²), do technické místnosti (6 m²) s elektrickým kotlem (instalován ca. před dvěma lety) a bojlerem na ohřev vody, do další technické místnosti (5,5 m²) a dále na zahradu. Nad celým domem se pak nachází půdní prostor (49 m²), který je možné v rámci rekonstrukce upravit a rozšířit tak stávající obytnou část.

Dům je napojený na všechny inženýrské sítě kromě plynu, ale i ten je bez problémů dostupný v ulici. Na zahradě se nachází vlastní studna s vodou, která je využívána k zalévaní.
K domu náleží také právo užívání sklepa (na obecním pozemku - lze ověřit na obecním úřadě), přičemž je sklep 15 m dlouhý a 1,5 - 2 m široký, čístý a ve velmi dobrém stavu.

Dyjákovice jsou velice zajímavou obcí v dosahu rakouské hranice. Nalezneme zde bohatou občanskou vybavenost vč. mateřské a základní školy (1. i 2. stupeň), obchody, zázemí pro sportovní vyžití. Od Znojma jsou Dyjákovice vzdáleny 23 km, do rakouského Laa an der Thaya je to pak pouhých 10 km.

PENB se nyní zpracovává. Ukazatel energetické náročnosti G - mimořádně nehospodárná.
Údaje budou průběžně aktualizovány.

Pro více informací a případnou prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Prodej rodinného domu 3+1, Dyjákovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaDyjákovice
OkresZnojmo
Velikost3 pokoje
Plocha užitná125 m²
Plocha pozemku538 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
KomunikaceDlážděná, Asfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky15422057
Kontaktovat makléře
Ing. Jana Čechová
CENTURY 21 Vaše Reality
+420 722 007 081
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jana-cechova
IČ: 74490427

Také jste raději, když se při řešení náročnějších situací můžete opřít o profesionála? Je báječné vědět, že se máte na koho spolehnout a komu důvěřovat. A přesně tyto podmínky nabízím i ve složitém světě realit, kde se snažím hledat cesty k maximální spokojenosti klienta.
Ukážu Vám, že práce v realitách může být slušná, poctivá a založená na důvěře.

Kontaktovat makléře
bgIng. Jana Čechová