Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinné domy, 287 m² - Horní Řepčice

Horní Řepčice 54

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
12 490 000 Kč

Elektřina 80.000,- Kč/rok, Pitná voda z řádu 500,- Kč/rok, Studna vlastní, ČOV vlastní, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Sníte o spokojeném životě v rodinném domě obklopeni přírodou v CHKO České středohoří, jen 10 Km od Litoměřic,…tak je tu právě pro vás tento rodinný dům s prostornou zahradou.
Nízko nákladový dům s vlastní užitkovou vodou ze studny (rozvody po domě), pitná voda z řádu do kuchyně. Vlastní čistička odpadních vod se vsakováním, leddiodové a úsporné osvětlení, možnosti vytápění - tepelné čerpadlo Zubadan Inverter Mitsubisch (voda vzduch), krbová kamna s rozvodem horkého vzduchu, jako zálohový zdroj vytápění je elektrokotel (podlahové vytápění + topná tělesa). Původní stavba stáří více jak 100 let, ve vlastnictví prodávající od r. 1999, rekonstrukce domu v období 1998 - 2007
Dispozice domu 6+1, 1 P.P.: sklep 56 m2, 1.N.P.: jídelna s kuchyní 23,76 m2, chodba, 8.64 m2, pokoj 36,40 m2 s krbem, pokoj 15,80 m2 se vstupem na terasu, schodiště 16,64 m2, koupelna 7,20 m2, vstup 5,40 m2 (celkem 113,84 m2). 2 N.P. obytné podkroví: 36,18 m2, pokoj 16,59 m2, pokoj 32,20 m2, schodiště 11,27 m2, koupelna 7,65 m2, chodba 13,23 m2 (celkem 117,12 m2), celková plocha domu 286,96 m2, plocha obytná 230,96 m2. Půda: zateplená (ROCKWOOLl vata + sádrokarton). Sklep 35 m2.
Vybavení: myčka, el. varná deska – sklokeramika, horkovzdušná trouba, lednice, centrální vysavač, sanita v koupelně (sprchový box, masážní vana).
Použité materiály keramická dlažba a obklad, plovoucí laminátová podlaha, dřevěný obklad, plastová okna VEKRA trojskla, v garáži okna plastová VEKRA dvojskla.
Dům je vystavěn z cihel, zateplený pomocí ROCKWOOL fasádní vatou 20 cm, weber fasáda, barva – Burda Mělník. Střecha: taška plastová – sklovlákno, klempířská konstrukce měď,
Kotelna navazuje na dům a spojuje garáž s domem v jeden celek. Cena za energie vyčíslena na cca 6.000,- Kč. Dílna – 380 V, velikost cca 100 m2 dlažba podlahové topení, výlohová okna, rozvod centrálního vysavače, rozvod vzduchotechniky, přívod vody, oddělené WC, el. garážová vrata, zářivkové osvětlení. První patro skladovací prostor, plovoucí laminátová podlaha, podlahové topení, zrcadla, střešní okna, plastová okna, přívod vody, rozvod centrálního vysavače, zářivkové osvětlení. Přístup na pozemek zámková dlažba, EL posuvná brána.
Okrasná zahrada, zatravněna, vzrostlé stromy, skleník, rozvod vody a elektřiny.
K dispozici ihned.
Občanská vybavenost: 1 Km v obci Liběšice: MŠ. ZŠ, OÚ, lékař (rehabilitace, lékárna, obchody a služby. Dopravní dostupnost: vlaková zastávka u domu, BUS 200 m: Litoměřice, Úštěk – Česká Lípa.
PENB – C

Prodej rodinné domy, 287 m² - Horní Řepčice

Popis nemovitosti

Cena12 490 000 Kč Elektřina 80.000,- Kč/rok, Pitná voda z řádu 500,- Kč/rok, Studna vlastní, ČOV vlastní, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHorní Řepčice 54
OkresLitoměřice
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná287 m²
Plocha pozemku4.894 m²
Plocha zastavěná459 m²
Plocha zahrady3.137 m²
Plocha nebytových prostor91 m²
Plocha dílen91 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuSamota
ZástavbaVenkovská
Datum nastěhování1. květen 2024
ZařízenýNe
Míst k parkování4
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
OchranaCHKO
Sklepano (35 m²)
DopravaVlak, MHD
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Jiné, Podlahové
Úsporná C
86 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09442073
Kontaktovat makléře
Jana Vraštilová
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-vrastilova
IČ: 09336150

KDO JSEM:
Naplňuje mě obchod, lidi a vztahy. Mým cílem není zvítězit, ale najít společně cestu ke spokojenému cíli všech stran.
Oboru realitních služeb se věnuji již od roku 2008. Dlouholetá zkušenost mě naučila vytvářet hodnoty, jednat s lidmi a pomáhat klientům.
SLUŽBY:
Má práce je mým koníčkem. Miluji svoji práci, lidi, obchodování, nemovitosti,… tak i k tomu přistupuji.
Co Vám mohu nabídnout? Zakládám si na osobním a přátelském přístupu. Hned od počátku spolupráce se snažím poznat a porozumět představám všech klientů, věnovat maximální pozornost a prioritu každému jejich požadavku, jimi se řídit a naši spolupráci v tomto směru realizovat.

o Vyslechnu si vaše potřeby, přání a představy
o Společně najdeme nejlepší variantu řešení vaší situace
o Budu chránit vaše zájmy i bezpečnost obchodu
o Ušetřím váš čas i nervy
o Získáte realitní i obchodní zkušenosti mé i mích přímých kolegů
o Dostanete ucelenou a komplexní službu, plnou péče a informovanosti
o Studuji aktuální zákony, abych předešla potencionálním hrozbám
o Díky znalosti a analýze trhu umím správně navrhnout cenu – prvotní nabídkovou a reálnou cenou
o Zařídím to, do čeho se nikomu nechce – KÚ, odhad, banka, finanční poradce, hypo, právník, geodet, převody medií
o Umím se vypořádat s exekucí, insolvencí, dražbou
o Dát nabídku na X serverů, čekat umí každý. Jdu prodeji naproti, investuji do reklamy, propagace nemovitosti a pracuji s databází klientů Century21
o Odhady pro dědické řízení
o Jsem vaším osobním realitním makléřem s časovou flexibilitou

MARKETING:
Vaše nemovitost si zaslouží profesionální prezentaci, zaslouží si ukázat v tom správném světle, zaslouží si co nejvíce zájemců.
Pro rychlý a úspěšný prodej/pronájem je třeba přivést do nemovitosti co nejvíce kvalifikovaných zájemců. To lze docílit především kvalitně provedenými odbornými činnostmi:
• Homestaging – komplex činností zaměřujících se na zdůraznění předností dané nemovitosti. Tým lidí připraví nemovitost tak, aby přitahovala zájemce. Neznamená to kamuflování nedostatků, ale zdůraznění předností a úprava nemovitosti, případně vybavení prázdné nemovitosti nábytkem.
• Profesionální fotografie, 3D plánek – kvalitní presentace nemovitosti přivede mnohem více vážných zájemců o koupi, což dává majiteli možnost vybrat si vhodného kupce a jednat o podmínkách, někdy i o ceně. Naše prezentace jsou připravované profesionály a jsou pro zájemce názornější a lákavější než fotografie. A navíc – neschováváme se v nich, zájemci vidí, s kým budou jednat a to zvyšuje důvěryhodnost jednání.
• Marketing – nejen inzerát na internetu, ale také reklamní bannery, FB kampaně, letáky, webové stránky, spolupráce s ostatními realitními makléři v zájmu co nejrychlejšího a nejvýhodnějšího prodeje/pronájmu vaší nemovitosti.
• Dražba – této činnosti jsem se věnovala více jak osm let. Chcete vydražit konkrétní nemovitost v dražbě dobrovolné či nedobrovolné? Neváhejte mi tedy kontaktovat.
• Odhad nemovitosti – dědické řízení, i tato sic bolestivá etapa života čeká každého z nás. Odhad nemovitosti bude po vás požadovat notář hned po první sezení.

Kontaktovat makléře
bgJana Vraštilová