Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu, 120 m² v Hrobcích

Hrobce

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
7 999 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme k prodeji rodinný dům 4+kk. Jedná se o stavbu v klidné lokalitě Hrobců. Užitná plocha domu je 120 m², pozemek je rovinatý a má 816 m². Ve spodním patře domu se nachází světlý a prostorný obývací pokoj s jídelním koutem. Ten má výhled do zahrady. V kuchyni je moderní kuchyňská linka s novými elektrospotřebiči. V přízemí je i samostatné wc. V 1. patře najdeme útulnou ložnici s balkónem. Vedle je dětský pokoj. V tomto patře je koupelna, která je připravena na dohotovení dle vašich představ. Znázorněna je zde i vizualizace jak by mohla taková koupelna vypadat. Předností tohoto domu je určitě velká terasa s posezením. Zejména v létě pak poskytne se zahradou to správné místo pro relaxaci a odpočinek. Vytápění je zajištěno novým plynovým kotlem. Okna v domě jsou plastová, na zemi je položená plovoucí podlaha.
Dům disponuje garáží, ale parkovat lze i před domem. Garáž lze tak využít buď pro parkování nebo jako úložný prostor.
Poloha domu je ideální. Nachází se v klidné ulici, uprostřed zeleně. Nedaleko domu jsou sportoviště a cyklostezky. Blízko je i vlaková zastávka. Autem je to do Roudnice nad Labem 10 minut, Praha - Letňany jsou vzdálené 35 minut. Zajištěno je tedy i výborné dopravní spojení.
V případě, že vás tento dům zaujal, neváhejte zavolat makléři a domluvte si prohlídku. Buďte prvními, kteří tu budou bydlet a využijí všeho, co tento hezký dům nabízí.
Tento moderní a prostorný rodinný dům v Hrobcích je skvělou investicí pro ty, kteří hledají nové bydlení ve vyhledávané lokalitě. Nezmeškejte příležitost stát se majitelem této krásné nemovitosti a začněte si užívat pohodlného a moderního bydlení ve svém vlastním domě.

Prodej rodinného domu, 120 m²  v Hrobcích

Popis nemovitosti

Cena7 999 000 Kč včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHrobce
OkresLitoměřice
Velikost4 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha pozemku816 m²
Plocha zastavěná98 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahne
Balkónano
Terasaano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15542024
Kontaktovat makléře