Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

RD 3+KK Hrušky s velkou garáží, pozemek 390 m2

Hrušky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Garáž
prodáno

+provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Na základě výhradního zastoupení Vám nabízíme řadový dům, který se nachází v klidné části obce Hrušky. Užitná plocha domu je 153 m2. Celková výměra pozemku je 390 m2, z toho je zahrada cca 300 m2. Vlastník na domě započal rekonstrukci v podobě nových plastových oken, kompletních rozvodů elektřiny a vody. Nové jsou také odpady. Vytápění domu zajišťuje plynový kotel a kotel na tuhá paliva. Dům je k částečné rekonstrukci. Je potřeba dokončit zateplení přízemí, obezdívku krbové vložky, která je umístněna v obývacím pokoji a podlahu na vstupním schodišti spolu s olištováním. Dispozice domu jsou následující: Vstupní chodba 4,8 m2, ze které je vstup do technické místnosti 6,7 m2 a garáže 40 ,5 m2. V prvním patře se nachází obývací pokoj s kuchyní a jídelnou o výměře 41,5 m2. Dále je zde koupelna s WC a komora. V podkroví je ložnice 13 m2, dětský pokoj 25 m2 a toaleta. Obec Hrušky nabízí kompletní občanskou vybavenost. Školka a základní škola jsou naproti domu. V blízkosti se nachází obchod a restaurace. Ve vedlejší obci Křenovice je železniční spojení s přímým spojem do Brna. Cesta do blízkého Slavkova u Brna trvá 10 minut. Centrum jihomoravské metropole, města Brna, je pak vzdáleno 25 minut jízdy autem.

RD 3+KK Hrušky s velkou garáží, pozemek 390 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno +provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaHrušky
OkresVyškov
Velikost3 pokoje
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná153 m²
Plocha podlahová153 m²
Plocha pozemku390 m²
Plocha zastavěná90 m²
Počet podlaží3
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
GarážAno
Balkónano (2 m²)
Terasaano (10 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-102-321684
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka