Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinné domy, 235 m² - Hulice

Hulice 95

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: V rekonstrukci
  • Nevybavený
  • Zahrada
4 250 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej typizované montované dřevostavby rodinného domu typu OKAL v obci Hulice (okr. Benešov). Budova se nachází ve stavu nedokončené rekonstrukce. Hlavní předností nabízeného domu je jeho umístění v nádherné přírodní lokalitě v obci Hulice, situované na břehu v.n. Švihov, optimální velikost pozemku (1201 m2) a velmi dobrá dostupnost na trase dálnice D1 Praha - Brno.
Jedná se o kvalitní celopodsklepenou samostatně stojící montovanou budovu rodinného domu OKAL o dispozici 6+1, pravidelného tvaru, vhodnou pro rodinné bydlení, postavenou cca v roce 1978, dispozičně orientovanou na V-Z, s jedním PP, jedním NP a obytným podkrovím v sedlové střeše. Z inženýrských sítí je k dispozici E, VV, VK, P, T. Konstrukční a materiálové charakteristiky rodinného domu jsou k dispozici u makléře, stavební dokumentací majitel nedisponuje. Vytápění je řešeno kotlem na plyn a současně elektrokotlem, zavedeným do komínu. Koupelny a WC zatím nejsou vybaveny keramickými obklady, dlažbou ani sanitární technikou - umyvadla, vana, WC. V minulosti proběhla zásadní rekonstrukce vnitřní el. instalace, vody a odpadů, současně byly ve všech místnostech zbudovány nové vnitřní izolované SDK příčky a stropní podhledy včetně zateplení krovu, se současnou výměnou krytiny. Podlahy v celém 1. NP jsou opatřeny kvalitními dřevěnou plovoucí podlahou. Dům ve stavu shell and core nabízí ideální možnost dokončení dle Vašich představ.
Obec Hulice se nachází cca 4 km J od Zruče nad Sázavou. V obci je základní občanská vybavenost. Dopravní dostupnost je velmi dobrá, v dosahu 3 km je nájezd na dálnici D1 (EXIT 56), dále je k dispozici BUS. Nemovitost je umístěna v okrajové severní části obce a je situována podél asfaltové komunikace.
Pro více informací volejte makléře. Hypoteční financování je možné a bude na vyžádání zajištěno.

Prodej, Rodinné domy, 235 m² - Hulice

Popis nemovitosti

Cena4 250 000 Kč včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaHulice 95
OkresBenešov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná150 m²
Plocha podlahová235 m²
Plocha pozemku1.201 m²
Plocha zastavěná116 m²
Plocha zahrady1.085 m²
Plocha nebytových prostor87 m²
Počet podlaží2
Stav objektuV rekonstrukci
BudovaMontovaná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1978
ZařízenýNe
Výtahne
Rozměry - výška stropu250 m
Terasaano (10 m²)
KomunikaceBetonová, Asfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva, Ústřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky11532012
Kontaktovat makléře
Mgr. Ondřej Jaroš
CENTURY 21 Berounka Reality
+420 606 214 680
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-ondrej-jaros
IČ: 04437080

Logickým vyústěním mé více jak patnáctileté praxe v oblasti hypotečního bankovnictví, oceňování nemovitostí a právní podpory, byla právě volba oboru obchodování s nemovitostmi, jako jednoznačné pokračování mé další profesní dráhy. Bohaté zkušenosti získané v minulosti nyní rozvíjím již sedmým rokem v oblasti obchodu s nemovitostmi. Ve spojení se silným partnerem nastavuji vysoký standard v poskytování realitních služeb především v regionu Berounsko, který velmi dobře znám a který je zároveň mým domovem.

Kontaktovat makléře
bg