Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej moderního zařízeného domu s bazénem, 147 m², Labin, Istrie, Chorvatsko

Istarska županija, Labin

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Vybavený
  • Bazén
  • Parkovací stání
595 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Na východní části Istrijského poloostrova, kde se zelené kopce a nedotčená příroda snoubí s křišťálově čistým mořem, kde se vedle umění, které žijete, skrývá i hrstka kulturních a historických památek, se nachází středověký Labin.
Z nejvyššího bodu města je panoramatický výhled na Kvarner a ostrovy a nevyhnutelný turistický cíl Rabac, kdysi malý rybářský přístav, kde mnoho rybářů hledalo útočiště za špatného počasí.

Na okraji a klidné části města, jen pár kilometrů od centra, se nachází tato moderní novostavba s otevřeným výhledem do zeleně a Starého Města Labin. Kromě samotné lokality poskytne budoucím majitelům další soukromí i zahrada o rozloze 900 m2, kompletně oplocená živým plotem.

Centrální prostor domu propojuje otevřený prostor – rostoucí trend v interiérovém designu, který propojuje kuchyň s jídelnou a obývacím pokojem, kde vás krásné prosklené stěny oddělují od zastřešené terasy, prostoru na opalování a bazénu.
Využitelnost prostoru je tak mnohem větší, přičemž samotný koncept poskytuje flexibilitu v uspořádání.

V přízemí se dále nachází malá komora, toaleta a prádelna pod schodištěm, které vede do patra, kde najdeme tři ložnice s vlastními koupelnami, z nichž dvě mají přístup na terasu s uklidňujícím výhledem.

Pro vytápění/chlazení dům využívá klimatizační invertory v každé místnosti, podlahové vytápění a možnost instalace krbu na dřevo nebo pelety v obytné části domu.
Dům je zařízen a kompletně připraven k užívání. Má také tři parkovací stání u vjezdu do domu, ke kterému vede asfaltová komunikace.

Prozkoumejte největší zelenou oázu severního Jadranu, autentický způsob života, vynikající jídlo, četné akce, které vás jistě zaujmou!

Dům nabízí svým budoucím majitelům možnost nádherného místa k bydlení nebo výnosné nemovitosti, pokud se chcete věnovat cestovnímu ruchu nebo turistickému pronájmu, abyste rychleji vrátili investované prostředky!

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V ceně není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3 % z kupní ceny (+25 % DPH z těchto 3 %) + 3 % daň z převodu státu.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 2500 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Prodej moderního zařízeného domu s bazénem, 147 m², Labin, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena595 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaIstarska županija, Labin
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná147 m²
Plocha pozemku816 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149323742
Kontaktovat makléře