Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej domu - zemědělské usedlosti s pozemky pro výstavbu, užitná plocha 227 m2

Jedlová 239

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Vybavený
  • Zahrada
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Uvažujete o změně prostředí a života na venkově? Hledáte domov s autentickým charakterem? Hledáte vhodný objekt pro vlastní podnikatelský záměr?
Potom si přečtěte pozorně veškeré informace o této nabídce. Jde o možnost získat polovinu statku z 30. let 20. století, situovanou na adrese Jedlová 239. Tato téměř historická nemovitost zaujme každého milovníka klidného venkovského života s blízkostí přírody.
Po vstupu do domu vás uvítá prostorná vstupní chodba, ze které vede přístup do dvou obytných místností, technické místnosti, špajzu a sklepa. Obytná kuchyň je vybavena kamny na tuhá paliva a plynovým přímotopem. K vaření slouží plynový sporák. Koupelna a hospodářská část s chlévy v zadním traktu jsou rovněž přístupné z chodby. Ohřev vody v koupelně je možný buď elektrickým bojlerem nebo brutarem. Voda je do domu vedena obecním vodovodem, odpad sveden do žumpy. Studna na pozemku je sice nepoužívaná, ale stále funkční.
Jedinečnou přidanou hodnotou celé nemovitosti jsou rozsáhlé pozemky přiléhající k domu o rozloze 3.147 m2. Stavební pozemek, vodní plocha a další plochy poskytují široké možnosti využití. Od výstavby nového domu až po zřízení zahrady či zemědělské činnosti, vše záleží na fantazii nového majitele.
Poloha domu je ideální pro ty, kteří touží po soukromí a klidu. Nachází se dál od hlavní silnice, sousedí s rozsáhlými pastvinami a lesy, které dotvářejí malebnou okolní krajinu. Obec Jedlová s téměř jedenácti sty stálými obyvateli, leží na dohled od města Poličky a je velmi oblíbeným místem nejen pro výletníky, ale především pro velký počet chalupářů. Najdete zde veškerou občanskou vybavenost, blízkost města navíc nabídne dostatek možností pro příležitostné nákupy a společenské aktivity.
Přístup k nemovitosti je zajištěn přes obecní cestu, která v současné době není udržována. V plánu obce je však její revitalizace, což přinese další zlepšení příjezdu. Buďte prvními, kdo využijí této unikátní příležitosti a pojďte si vychutnat klidné venkovské prostředí s možností vybudování komfortního a moderního zázemí. Pomůžeme vám s vyřízením hypotéky – financí na míru s nejvýhodnějšími podmínkami.

Prodej domu - zemědělské usedlosti s pozemky pro výstavbu, užitná plocha 227 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaJedlová 239
OkresSvitavy
Velikost2 pokoje
Plocha užitná227 m²
Plocha podlahová79 m²
Plocha pozemku3.500 m²
Plocha zastavěná353 m²
Plocha zahrady2.528 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1930
ZařízenýAno
Výtahne
Sklepano (17 m²)
KomunikaceNeupravená
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina400V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14442054
Kontaktovat makléře