Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

RD 5+kk, už. plocha 219m2, pozemek 315m2, Jenštejn, Praha - východ

Vinořská 51, Jenštejn

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Parkovací stání
16 900 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízím Vám novostavbu rodinného domu v obci Jenštejn, Praha východ. Dům se zastavěnou plochou 141m2 o dvou nadzemních podlažích a dispozicí 5+kk na vlastním pozemku o celkové výměře 354 m2 poskytuje vše pro moderní bydlení.
V přízemí se nachází obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva pokoje, koupelna se sprchou, samostatná toaleta a technická místnost s možností umístění pračky a sušičky.
V patře jsou dvě velké ložnice a prostorná šatna, která svou výměrou a dostatečným prosvětlením střešním oknem nabízí využití jako kancelář nebo další ložnice.

Dům je vybaven tepelným čerpadlem voda/vzduch pro vytápění, které je rozvedeno po domě radiátory, ale také podlahovým vytápěním, což v součtu s kvalitním zateplením fasády činí tento dům energeticky nenáročným.
Na podlahách je moderní vinylová krytina, kuchyňský kout je vybaven moderní kuchyňskou linkou s kvalitními vestavnými spotřebiči, v koupelnách jsou použity velkoformátové obklady a dlažba.
Dále je dům napojen na všechny sítě v obci - el. energie, obecní vodovod a kanalizace. Sedlová střecha je v moderní antracitové barvě se střešními betonovými taškami. Dešťová voda je svedena do zádržných nádob k dalšímu využití pro údržbu zahrady.

Vjezd na pozemek je z obecní komunikace a lze zde zaparkovat pohodlně 2 vozy, oplocení tvoří podezdívka s dřevěnými dílci. Ze zahrady je vstup do technické místnosti, kde je umístěné tepelné čerpadlo a zásobník pro ohřev teplé vody a lze ji využít k uschování zahradní techniky i zahradního nábytku v zimním období.

Malebná obec Jenštejn se nachází v těsné blízkosti Prahy, vzdálené cca 20 minut jízdy autobusem č. 378 k metru a Obchodnímu centru Letňany, kde najdeme kina, sportoviště, Zimní stadion, PKV výstaviště nebo autobusem č. 376 na Černý Most se stejně rozvinutou obchodní a sportovní infrastrukturou (OC Černý Most, Makro, IKEA, XXXLux, Golfové hřiště aj.)

Přijďte se přesvědčit a malebnosti této obce.

RD 5+kk, už. plocha 219m2, pozemek 315m2, Jenštejn, Praha - východ

Popis nemovitosti

Cena16 900 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaVinořská 51, Jenštejn
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná219 m²
Plocha pozemku354 m²
Plocha zastavěná141 m²
Plocha zahrady213 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2024
Rok výstavby2024
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Počet bytů1
Počet objektů1
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
Úsporná C
84 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02142065
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Doprava

Doprava

MHD

MHD
bus 378 a 367

Restaurace

Restaurace
Hostinec U Cafourků

Sportoviště

Sportoviště
cyklo-dráha

Fitness

Fitness
Fotbal, Golf - Radonice

Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček