Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prostorný rodinný dům

Jinočany

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž
24 500 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Moderní rodinný dům v klidné lokalitě Jinočan nabízí luxusní bydlení v novostavbě s elegantní a nadčasovou architekturou. S užitnou plochou 476 m² ve třech podlažích a pozemkem o rozloze 835 m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný a komfortní život velké rodiny. Dům má cihlovou konstrukci a najdete v něm vše, co potřebujete nebo prostě jen chcete. V přízemí je kromě prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem vybaveným vestavěnými spotřebiči také pracovna, prádelna, koupelna, chodba, spižírna a technická místnost. Z obývacího pokoje a pracovny je přímý vstup na slunnou terasu o rozloze 47,65 m2 a navazující zahradu o výměře 657 m2. Schodiště v chodbě vás zavede do patra, kde najdete čtyři ložnice a dvě koupelny. Ze tří pokojů je přímý vstup na terasy (20,56 m2 a 14,37 m2). A to zdaleka není vše. V suterénu domu, na více než 130 m2 plochy, na vás čeká vybavená posilovna, sauna, walk-in sprcha, odpočívárna, pánský klub s vinotékou, kuchyňka, WC, technická místnost s plynovým kotlem a zásobníkem na vodu o objemu 400 l, a prostorný sklad. Součástí domu je garáž (32,42 m2), před kterou pohodlně zaparkujete ještě další dvě auta. V celém domě jsou použity kvalitní materiály, na podlahách vinyl a dlažba, plastová okna s izolačním trojsklem a elektrickými předokenními žaluziemi, bezpečnostní systém, podlahové topení napojené na "chytrou domácnost". Ohřev vody zajišťuje solární panel na střeše.
Tato nemovitost je ideální volbou pro náročné klienty, kteří hledají prostorný a luxusní domov ve vyhledávané lokalitě jen pár minut od Prahy.
V obci je veškerá občanská vybavenost: ZŠ, MŠ, lékař, obchod se smíšeným zbožím, restaurace, bistro,
pošta, lékárna, veterinární ordinace, sportovní hala, dětská i sportovní hřiště.
Výborná dopravní dostupnost (autobus, vlak). Ke stanici metra (B - Zličín) jen 7 minut jízdy. Další přímé
spoje na Stodůlky (5 min.), Luka, Vypich nebo vlakem na Smichov.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který vám rádi zprostředkujeme.
Doporučujeme prohlídku.

Prostorný rodinný dům

Popis nemovitosti

Cena24 500 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaJinočany
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná476 m²
Plocha pozemku835 m²
Plocha zastavěná178 m²
Plocha zahrady657 m²
Počet podlaží3
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2013
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Terasaano (83 m²)
TopeníPodlahové
Velmi úsporná B
97 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12542018
Kontaktovat makléře
Lada Slezáčková
CENTURY 21 General
+420 721 030 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-lada-slezackova
IČ: 07601565

"Do světa realit mě přivedly vlastní zkušenosti s realitními makléři, s nimiž jsem se setkala v osobním životě, při koupi, prodeji či pronájmu své nemovitosti (nevlastním jich tolik, jen jsem se častěji stěhovala:-)). Vždy jsem měla pocit, že se to dá dělat jinak a lépe;-). 
Mě práce baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Zároveň kladu velký důraz na osobní a individuální přístup ke každému klientovi. Mou zálibou je interiérový design, který ráda využívám při Home Stagingu. Fotografie nemovitostí na profesionální úrovni jsou pro mě samozřejmostí. Mým cílem je nejen prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu, ale záleží mi především na Vaší spokojenosti.  
Za každým prodejem se skrývá lidský příběh. To je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř... 
Neváhejte mě kontaktovat, ráda se s Vámi sejdu u kávy:-)."

Kontaktovat makléře
bgLada Slezáčková