Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinné domy, 148 m² - Karlík

Zahradní 416, Karlík

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Garáž
9 900 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízím Vám ke koupi rodinný dům z roku 1934 s přístavbou.z roku.1952, vystavěn v osadě Karlík Praha Západ. Pozemek je obdélníkového tvaru, mírně skloněn k jižní straně, dům stojí v severní části pozemku. Rodinný domek je cihlová stavba, která se stává z přízemí a obytného podkroví o velikosti 148 m2. Zastavěná plocha a nádvoří 338 m2, zahrada 595 m2.
Dispozice: 1 NP – 75,75 m2, v přízemí je umístěna·veranda, chodba, schodiště, WC, koupelna, kuchyň a 2 pokoje. Obytném podkroví - 72,24 m2, jsou zde 3 pokoje, chodba, šatna a terasa. V suterénu je schodiště, 2 sklepy, chodba, bývalá prádelna, kotelna a uhelna. Strop nad suterénem je železobetonový monolitický, stěny jsou začištěny omítkou, je zde umístěna domácí vodárna, v podlaze je odpadní podlahová gula, podlaha je zhotovena z betonové mazaniny. Půda je v podstřešení a je přístupná z podesty schodiště v podkroví po žebříku dřevěným poklopem ve stropě. Podlaha na půdě je prkenná. V obytných místnostech jsou položeny dřevěné palubky, v koupelně keramická dlažba, na chodbách a schodišti je lité teraco. Strop nad obytnými podlažími je dřevěný, trámový, polospalný, dvojité rákosování. Stěny jsou opatřeny vápenným štukem. Fasáda domu je z břizolitu. Střecha domu je členěná s valbami a mansardami, krov je dřevěný, tesařsky vázaný, opatřen bedněním a eternitem. Okna jsou dvojitá špaletová, dveře náplňové. Veškeré truhlářské konstrukce jsou opatřeny smaltovými nátěry. Terasa má podlahu betonovou opatřenou asfaltovou izolací, zábradlí je trubkové upnuté do cihelných pilířů. Vytápění domu původně bylo z domovní kotelny, v současné době je připojeno na plynový kotel. Teplou vodu zajišťuje elektrický boiler. Dům je napojen na obecní vodovod a kanalizaci, stejně tak je k dispozici studna v zahradě.
Na dům navazuje kolna ve tvaru L, jedná se o cihlový objekt s betonovou podlahou a s pultovou střechou, tento objekt je určen ke skladování. Na kolnu navazuje dřevěný otevřený přístřešek a garáž, jedná se o stavbu zděnou, podlaha betonová, krov dřevěný pultový krytý vlnitým plechem, vrata jsou dřevěná. Zahrada je zatravněna osázena ovocnými stromy a dalším porostem, je zde vybudovaná studna o hloubce 24 m, plášť je vyskružen, skleník 2,5 x 4. Dvůr u domu je vydlážděn z betonových prefabrikovaných dlaždic. Přípojka elektrického proudu je třífázová z venkovní rozvodné sítě 380/220. Oplocení z ulice je betonové, oplocení do sousedství je z pletiva upnutého do železobetonových sloupků s nízkou podezdívkou. Jedná se o stavbu určenou ke kompletní rekonstrukci.
Nemovitost lze financovat HYPO úvěrem, který Vám velmi ráda zařídím. PENB není k dispozici – bude dodán.

Prodej, Rodinné domy, 148 m² - Karlík

Popis nemovitosti

Cena9 900 000 Kč včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaZahradní 416, Karlík
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná148 m²
Plocha pozemku933 m²
Plocha zastavěná338 m²
Plocha zahrady595 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1934
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano (14 m²)
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09432398
Kontaktovat makléře
Jana Vraštilová
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-vrastilova
IČ: 09336150

KDO JSEM:
Naplňuje mě obchod, lidi a vztahy. Mým cílem není zvítězit, ale najít společně cestu ke spokojenému cíli všech stran.
Oboru realitních služeb se věnuji již od roku 2008. Dlouholetá zkušenost mě naučila vytvářet hodnoty, jednat s lidmi a pomáhat klientům.
SLUŽBY:
Má práce je mým koníčkem. Miluji svoji práci, lidi, obchodování, nemovitosti,… tak i k tomu přistupuji.
Co Vám mohu nabídnout? Zakládám si na osobním a přátelském přístupu. Hned od počátku spolupráce se snažím poznat a porozumět představám všech klientů, věnovat maximální pozornost a prioritu každému jejich požadavku, jimi se řídit a naši spolupráci v tomto směru realizovat.

o Vyslechnu si vaše potřeby, přání a představy
o Společně najdeme nejlepší variantu řešení vaší situace
o Budu chránit vaše zájmy i bezpečnost obchodu
o Ušetřím váš čas i nervy
o Získáte realitní i obchodní zkušenosti mé i mích přímých kolegů
o Dostanete ucelenou a komplexní službu, plnou péče a informovanosti
o Studuji aktuální zákony, abych předešla potencionálním hrozbám
o Díky znalosti a analýze trhu umím správně navrhnout cenu – prvotní nabídkovou a reálnou cenou
o Zařídím to, do čeho se nikomu nechce – KÚ, odhad, banka, finanční poradce, hypo, právník, geodet, převody medií
o Umím se vypořádat s exekucí, insolvencí, dražbou
o Dát nabídku na X serverů, čekat umí každý. Jdu prodeji naproti, investuji do reklamy, propagace nemovitosti a pracuji s databází klientů Century21
o Odhady pro dědické řízení
o Jsem vaším osobním realitním makléřem s časovou flexibilitou

MARKETING:
Vaše nemovitost si zaslouží profesionální prezentaci, zaslouží si ukázat v tom správném světle, zaslouží si co nejvíce zájemců.
Pro rychlý a úspěšný prodej/pronájem je třeba přivést do nemovitosti co nejvíce kvalifikovaných zájemců. To lze docílit především kvalitně provedenými odbornými činnostmi:
• Homestaging – komplex činností zaměřujících se na zdůraznění předností dané nemovitosti. Tým lidí připraví nemovitost tak, aby přitahovala zájemce. Neznamená to kamuflování nedostatků, ale zdůraznění předností a úprava nemovitosti, případně vybavení prázdné nemovitosti nábytkem.
• Profesionální fotografie, 3D plánek – kvalitní presentace nemovitosti přivede mnohem více vážných zájemců o koupi, což dává majiteli možnost vybrat si vhodného kupce a jednat o podmínkách, někdy i o ceně. Naše prezentace jsou připravované profesionály a jsou pro zájemce názornější a lákavější než fotografie. A navíc – neschováváme se v nich, zájemci vidí, s kým budou jednat a to zvyšuje důvěryhodnost jednání.
• Marketing – nejen inzerát na internetu, ale také reklamní bannery, FB kampaně, letáky, webové stránky, spolupráce s ostatními realitními makléři v zájmu co nejrychlejšího a nejvýhodnějšího prodeje/pronájmu vaší nemovitosti.
• Dražba – této činnosti jsem se věnovala více jak osm let. Chcete vydražit konkrétní nemovitost v dražbě dobrovolné či nedobrovolné? Neváhejte mi tedy kontaktovat.
• Odhad nemovitosti – dědické řízení, i tato sic bolestivá etapa života čeká každého z nás. Odhad nemovitosti bude po vás požadovat notář hned po první sezení.

Kontaktovat makléře
bgJana Vraštilová