Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej velmi hezkého RD na ul. Máchova v Karviné

Máchova, Karviná - Fryštát

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Zahrada
7 490 000 Kč

za nemovitost

Popis a parametry nemovitosti

K prodeji Vám nabízíme samostatně stojící, podsklepený rodinný dům se zahradou, dvougaráží, letní kuchyní a s příjemným zastřešeným posezením s krbem a udírnou. Dům se nachází v Karviné v hezké lokalitě Fryšták na ul. Máchova. Jedná se o dvougenerační dům, přičemž každá jednotka má cca 100 m2. Interiér domu prošel kompletní modernizací v r. 2018 - podlahy, omítky, el. rozvody, voda, odpady, plastová okna, nová KL se spotřebiči. K domu náleží pěkná zahrada o velikosti 643 m2. Vytápění domu je řešeno plynovým kotlem. Je zde obecní voda, odpady jsou řešeny septikem.

1. NP: samostatný byt 2+kk s krbem, obývací pokoj s kuchyní, ložnice, koupelna se sprch. koutem, samostatná toaleta, podlahové topení.

2. NP: samostatný byt 3+kk se vstupem na terasu cca 20 m2, prostorná kuchyně s jídelnou, obývací pokoj, ložnice, koupelna se sprch. koutem a toaletou.

Dům leží nedaleko centra města a v docházkové vzdálenosti tak nalezneme kompletní občanskou vybavenost a dopravní dostupnost – MŠ, ZŠ, dětské hřiště, autobusovou i vlakovou dopravu, obchody, supermarkety, nákupní park Karviná, poštu, lékárnu, restaurace, zimní stadion apod. I přes to, že dům je nedaleko centra města, je zde blízko k přírodě a volnočasovým aktivitám. Nedaleko se nachází velký park Boženy Němcové, kde je např. zámek Fryšták, letní kino, dančí obora, Larischův altán, workoutové hřiště, loděnice, cyklostezky, Lázně Darkov apod.

Pro více informací neváhejte kontaktovat realitní makléřku.

Prodej velmi hezkého RD na ul. Máchova v Karviné

Popis nemovitosti

Cena7 490 000 Kč za nemovitost
KategorieRodinné domy
LokalitaMáchova, Karviná - Fryštát
OkresKarviná
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná180 m²
Plocha pozemku936 m²
Plocha zastavěná293 m²
Plocha zahrady643 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Sklepano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05442196
Kontaktovat makléře
Ivana Filousová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ivana-filousova
IČ: 68134495

"Dovolte, abych se Vám nyní představila.
V realitách se pohybuji od roku 2001 a mám za sebou stovky zdárně uzavřených obchodních případů. Vím, že prodat či koupit nemovitost je velmi důležité životní rozhodnutí. Vím také, že ne každý klient si je vědom, co obnáší prodej, nákup či pronájem nemovitosti. S tím vším Vám velice ráda poradím a pomohu.

Věnuji se prodeji bytů, domů, pozemků a rekreačních objektů. Působím v Brně a okolí.

Vždy respektuji potřeby mých klientů a kladu důraz na individuální přístup. Každý z nás má jiné důvody k prodeji či nákupu nemovitosti a pro každého je důležité něco jiného. Někdo se dostal do složité životní situace a tu potřebuje řešit rychle a někdo jiný na prodej či koupi nespěchá a je pro něho důležitá spíše výsledná cena, lokalita nebo stav nemovitosti apod.

Nechci Vám za každou cenu prodat moje služby, ale jde mi především o Vaši spokojenost. To je pro mě ta nejlepší odměna a také důvod proč mě i po šestnácti letech tato práce stále baví a naplňuje.
Pokud tedy chcete prodat, koupit či pronajmout svoji nemovitost, neváhejte se na mě obrátit.
JSEM TU PRO VÁS – JSEM VAŠE REALITNÍ MAKLÉŘKA."

Kontaktovat makléře
bgIvana Filousová