Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Rodinný dům Royal - Praha Východ

Ohnicová, Květnice

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Bazén
  • Garáž, Parkovací stání
rezervováno

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Dobrý den, v rámci All inclusive servisu Vám nabízíme k prodeji tento elegantní rodinný dům, který byl postaven v roce 2003 a od té doby je synonymem komfortu, luxusu a dokonalosti. Buďte součástí prestižní komunity v oblíbené lokalitě Prahy východ, v rodinném domě Royal od společnosti Central Group.

Interiér domu je vybaven v nadstandardním stylu, který vyzařuje pohodlí a elegance. Kuchyň naplňuje sny každého kuchaře - vysoce kvalitní spotřebiče a žulová deska ji dělají nejen funkční, ale i vizuálně poutavou. Vyhřívaná podlaha v koupelně a předsíni přináší pocit tepla a pohodlí během chladných dnů.

Dům s dispozicí 6kk umožní vytvoření ideálního životního prostoru pro vaši rodinu. Bezpečnost domu je zajištěna alarmem. V přízemí naleznete malou koupelnu se sprchovým koutem a technické zázemí, pracovnu a prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem a vstupem na terasu a zahradu. V prvním patře se nachází čtyři prostorné pokoje, šatna a koupelna s rohovou vanou a sprchovým koutem. Balkon s krásným výhledem do zeleně je přístupný ze všech pokojů.

Přednosti:

1. Prestižní lokalita: Květnice, Praha východ je obec vyhledávaná pro svou pohodovou atmosféru a snadný přístup k centru Prahy.
2. Vysoký standard vybavení: Dům je vybaven v nadstandardním stylu, včetně žulové desky v kuchyni a vyhřívané podlahy v koupelnách a předsíni.
3. Prostornost a dispozice: Dům nabízí dostatek prostoru pro každého člena rodiny s dispozicí 6+kk a velkým prostorem pro zahradu.
4. Život na zahradě: Terasa a zahrada nabízí ideální prostor pro odpočinek a zábavu.
5. Bezpečnost a soukromí: Dům se nachází v bezpečné a klidné lokalitě, která zajišťuje maximální soukromí pro vaši rodinu.


Nenechte si ujít možnost žít v tomto skvělém domě, který byl navržen s ohledem na vaše pohodlí a maximální životní styl.

Dům vřele doporučujeme, zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat naši makléřku. Ráda Vás přivítá na nezávazné prohlídce.
Vzhledem k tomu, že lze nákup nemovitosti financovat hypotečním úvěrem, je součástí ceny konzultace s finančním poradcem a následně možnost získání hypotečního úvěru s exkluzivními podmínkami.

Rodinný dům Royal - Praha Východ

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaOhnicová, Květnice
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná336 m²
Plocha pozemku1.141 m²
Plocha zastavěná168 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
ParkováníAno
GarážAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
Méně úsporná D
119 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky14432553
Kontaktovat makléře