Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej luxusní vily 214 m², La Cala de Mijas.

La Cala de Mijas, Španělsko

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Vybavený
1 391 000 EUR

Je inzerována čistá cena nemovitosti, je ale třeba počítat s cenami právních služeb ve Španělsku spojených se zápisem nemovitosti do katastru což činí obvykle 11,5% z ceny nemovitosti novostaveb, včet, včetně provize, bez právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

S velkým potěšením představujeme jedinečný uzavřený komplex luxusních vil s jednou z nejlepších služeb na Costa del Sol.
Jedná se o nový koncept moderního a exkluzivního životního stylu v La Cala de Mijas. Soukromá komunita nacházející se v přírodním prostředí s tropickou vegetací a s vynikající polohou, v blízkosti golfového klubu Calanova a 5 minut jízdy od pláže La Cala de Mijas.
Výjimečné okolí je vzdáleno jen několik minut od nejlepších plážových klubů, 20 minut od mezinárodního letiště Pabla Ruize Picassa a centra symbolického města Malagy.
LUXUSNÍ VYBAVENÍ A JEDINEČNÉ SOUKROMÉ PROSTORY
Mají svůj vlastní soukromý a individuální bazén, relaxační zónu, vířivku Jacuzzi, saunu a turecké lázně. Kromě tropických zahrad je v komplexu posilovna, která slouží výhradně jeho obyvatelům. Tělocvična má nejmodernější sportovní techniku ​​a je vybavena hudebním a televizním systémem. Kromě již zmíněných prostor komplex zahrnuje kompletní domácí kino, které odráží stejný pocit jako kinosál a bude disponovat nejmodernější obrazovou a zvukovou technologií. Exkluzivita společných prostor je jedním z pilířů rezidence One Bali Villas. Tyto společné prostory budou soukromě přístupné vlastníkům a budou mít výhradní právo na rezervaci prostřednictvím vyhrazené APP, uživatelé budou mít možnost využívat všechny zdroje soukromě a anonymně.
Poznámka k ceně:
Je inzerována čistá cena nemovitosti, je ale třeba počítat s cenami právních služeb ve Španělsku spojených se zápisem nemovitosti do katastru což činí obvykle 11,5% z ceny nemovitosti novostaveb, včetně provize.

Rádi vám zprostředkujeme online prohlídku v českém nebo španělském jazyce a v případě vážného zájmu zajistíme prohlídku přímo v Marbella, kde se o vás postarají naši smluvní partneři.

Prodej luxusní vily 214 m², La Cala de Mijas.

Popis nemovitosti

Cena1 391 000 EUR Je inzerována čistá cena nemovitosti, je ale třeba počítat s cenami právních služeb ve Španělsku spojených se zápisem nemovitosti do katastru což činí obvykle 11,5% z ceny nemovitosti novostaveb, včet, včetně provize, bez právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaLa Cala de Mijas, Španělsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná214 m²
Plocha pozemku387 m²
Plocha zastavěná589 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2023
Rok výstavby2022
Půdní vestavbaano
ZařízenýAno
Terasaano (199 m²)
DopravaDálnice, MHD
Elektřina230V
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09232082
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Kino

Kino

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště
Golf Klub Calanova

Fitness

Fitness

Bazén

Bazén