Prodej rodinné domy, 550 m² - Libeř

Libeř 318

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Bazén
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
info v RK

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si vám nabídnout prostorný rodinný dům v obci Libeř, ve Středočeském kraji v okrese Praha-západ, 18 km jižně od Prahy a 4 km od Jílového u Prahy v klidné okrajové části obce. Jedná se o novostavbu rodinného domu, na mírně svažitém pozemku s výhledem do okolní krajiny. Pozemek má celkovou plochu 1282 m2.
Tento moderní a elegantní dům nabízí kombinaci vysokého komfortu a prostorných interiérů ve spojení s příjemným venkovským prostředím. S použitými kvalitními materiály je tento domov nejen vizuálně přitažlivý, ale také funkční.
Rodinný dům má dispozici 6 +kk (po drobných úpravách lze rozšířit o další místnosti) Celková podlahová plocha domu je 550 m2, plocha zahrady 962 m2.
Přízemí o celkové podlahové ploše 168,4 m2 tvoří předsíň se schodištěm, hala, obývací pokoj s krbem a kuchyňským koutem, spíž, hlavní ložnice se šatnou a koupelnou, další dvě ložnice se samostatnou šatnou, koupelna s WC, samostatné WC, technická místnost.
V hlavní obytné místnosti je elegantní plně vybavená kuchyňská linka s vestavnými spotřebiči (varná deska AEG, myčka, pečící a mikrovlnná trouba značky AEG, vestavná digestoř Philco). Z kuchyně i z obývacího pokoje lze vyjít francouzskými okny na novou prostornou terasu, ke koupacímu jezírku a do zahrady.
Podkroví o celkové podlahové ploše 106,3 m2 tvoří dvě ložnice, šatna, koupelna se sprchovým koutem a WC.
Suterén domu má podlahovou plochu 275,4 m2. Najdete tu místnost pro wellnes, např. pro saunu, technickou místnost a místnost na uskladnění. Dále pak velkou prostornou místnost s denním světlem a samostatným WC. Garáž o velikosti 177,1 m2, s možností parkování až šesti vozů, s elektricky ovládanou branou. Suterén a garáž je možno využít i pro podnikání - drobná výroba, kancelář, sklad apod. Vjezdová vrata s výškou 2,8m - tedy lze vjíždět i s dodávku L2H2. Prostory lze využít i na autodílnu či pneuservis.
Dům má venkovní žaluzie na el. ovládání, domovní videotelefon i alarm. Prostory v podkroví a v obývacím pokoji v přízemí jsou klimatizované.
Vytápění domu je velmi úsporné tepelným čerpadlem vzduch - voda 18 kW, značka Willy, v podkroví jsou otopná tělesa, v přízemí a suterénu podlahové vytápění, sedlová střecha Bramac, stavební prvky Porotherm se zateplením polystyrenem o tl. 16 cm.
Dům je ideální po drobných úpravách také pro vícegenerační bydlení.
Zahrada je moderní, pěkně udržovaná, vč závlahového systému, se zahradním koupacím jezírkem (biotop se samočistící zónou, o rozměrech 9x9 m) s vodopádem.
V blízkosti obce je plánována výstavba dálnice D3. Dostatečná občanská vybavenost je v obci, základní škola je v Jílovém u Prahy. Dostupnost do Prahy je velmi dobrá, do Libře jezdí také autobus PID s přímým spojením na Kačerov za 20 min.

Světlé a vzdušné prostory spolu se zahradou, terasou a koupacím jezírkem vás zvou k relaxaci a odpočinku ve vašem vlastním soukromém ráji. Tento domov je ideální volbou pro ty, kteří hledají kombinaci moderního životního stylu a přírodní krásy venkovského prostředí.

Prodej rodinné domy, 550 m² - Libeř

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaLibeř 318
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná550 m²
Plocha podlahová550 m²
Plocha pozemku1.282 m²
Plocha zastavěná320 m²
Plocha zahrady962 m²
Užitná plocha přízemí168 m²
Plocha nebytových prostor275 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2018
ZařízenýNe
Míst k parkování6
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano
Bazénano
Sklepano
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaAutobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné, Podlahové
Mimořádně úsporná A
23.9 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08142015
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder