Luxusní rodinný dům, 262 m², Liberec – Staré Pavlovice

Mlýnský vršek 859/17, Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
  • Vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej luxusního rodinného domu dispozice 7+kk s užitnou plochou 262 m², na pozemku o rozloze 953 m², v oblíbené lokalitě Starých Pavlovic v Liberci.

Tato elegantní nemovitost z architektonické dílny Daniela Zerzána je dokonalým propojením elegantního moderního stylu a funkčního luxusního provedení. Poloha domu, postaveného v roce 2013 v klidné části města u okraje lesa nad Kateřinským údolím, poskytuje majiteli dokonalé pohodlí pro bydlení.

Dominantou přízemí je rozlehlý obývací pokoj, oddělený od navazující jídelny designovým mramorovým krbem. Z jídelny propojené s kuchyní se vstupuje na terasu, z kuchyně pak do komory účelně průchozí do vstupní haly. K obývacímu pokoji přiléhá pracovna. Vedle této hlavní obytné části přízemí se ze vstupní haly vstupuje do technické místnosti, samostatného WC a dále do ložnice s vlastní šatnou a prostornou koupelnou se dvěma umyvadly, vanou, sprchou a WC.

V patře se z chodby vstupuje do tří samostatných pokojů a koupelny s vanou, WC a připojenou prádelnou. Architektonické řešení stavby dvěma příčně na sebe posazenými kvádry umožňuje v patře vybudovat další prostornou terasu. Pod visutou polovinou horního patra je pak vytvořen krytý prostor, vhodný nejen pro parkování. Odsud je také vstup do samostatné technické místnosti.

Vysoký komfort bydlení umocňuje vybavení domu nadstandardními stavebními prvky (hliníková okna a dveře; kvalitní dřevěné podlahy; podlahové topení a konvertory; dlažba, obklady a sanita v koupelnách) a dalším vybavením (napojení na pult centrální ochrany; luxusní kuchyně s vestavěnými spotřebiči; designové nábytkové prvky; výkonný plynový kondenzační kotel).

Exteriér domu je krom terasy vybaven rozlehlou zámkovou dlažbou, umožňující parkování až 6 osobních vozů za dálkově ovládanou bránou, okrasnou zelení, navrženou zahradním architektem a přípravou na připojení vířivky v zadní části pozemku.

Ideální dopravní dostupnost a veškerá občanská vybavenost v bezprostřední blízkosti.

Nemovitost odpovídá vysokým nárokům původního majitele a uspokojí tak potřeby náročných zájemců.

Doporučujeme prohlídku.

Luxusní rodinný dům, 262 m², Liberec – Staré Pavlovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaMlýnský vršek 859/17, Liberec - Liberec XII-Staré Pavlovice
OkresLiberec
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná262 m²
Plocha pozemku953 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
Rok výstavby2013
ZařízenýAno
Míst k parkování5
ParkováníAno
Výtahne
Terasaano (40 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Úsporná C
87.6 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky126-12-059
Kontaktovat makléře
Ing. Jiří Hruška
CENTURY 21 OK Centrum
+420 602 439 243
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jiri-hruska
IČ: 46009680

Většinu své profesní dráhy jsem zasvětil snaze přinášet klientům opravdu kvalitní služby. Prodej podle potřeb klienta je dnes bohužel v mnoha firmách, obzvláště korporátního typu, více zbožným přáním či spíše chimérou. Možnost podnikat tak, aby byl každý náš klient s našimi službami a servisem skutečně spokojený, považuji za obrovskou výsadu.

Kontaktovat makléře
bgIng. Jiří Hruška