Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinné domy, 178 m² - Lidice

Distomonská 123, Lidice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
10 490 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Ráda bych Vám nabídla k prodeji rodinný dům, který je určen pro pohodlný život vícečlenné rodiny – možnost využití dvougeneračního bydlení. Dispozice domu nabízí užitnou plochu 178,26 m2, zastavěnou plochu domu 152 m2 a zahradu 618 m2. Bohatý vnitřní prostor disponuje 2 obytnými podlažími: 1 NP: Prostorná kuchyň s jídelnou, obývacím pokojem a krbem: 34,81 m2 - Kuchyňská linka na míru včetně spotřebičů: myčka „BOSCH“, vestavěná lednice „Gorenje“, sklokeramická deska, horkovzdušná trouba a odsavač par „Fagor“. Manželská Ložnice: 14,31 m2, dětský pokoj: 9,77 m2, koupelna v domě č. 1: 5,74 m2 s rohovou vanou, toaletní skříňkou včetně umyvadla, zrcadlem, a WC. Při vstupu do domu se nacházíme ve vstupní hale: 6,33 m2 s botníkem a šatní skříní, následuje komora: 0,92 m2, schodiště do patra, schodiště do suterénu. 2 NP: Obytné podkroví: obývací pokoj + příprava na kuchyňský kout: 30,33 m2 (rozvod vody i odpadu) se vstup na půdu (dřevěný vyklápěcí žebřík), ložnice: 30,95 m2 se šatnou: 4,86 m2, koupelna v domě č. 2: 3,48 m2: sprchový box, WC, toaletní skříňka včetně umyvadla, zrcadlo. V obytných pokojích je použita plovoucí laminátová podlaha, dřevěná prkenná podlaha, v koupelnách a chodbě keramická dlažba, stropní osvětlení. Suterén domu: 36,87 m2 (technická místnost, kotelna, 2x sklad). Altán k posezení 12 m2. Garáž: tento prostor je určen k parkování pro 1 osobní auta. Přístavba: 3x dílna (stavba určena k podnikatelské činnosti (autoservis, pneuservis). Dům byl postaven z cihel, zateplení obvodových stěn. Fasáda: hrubý omítka, interiér: hladký štuk. Střešní krytina: betonová taška, střecha sedlová. V celém RD jsou zhotoveny dveře včetně obložek, okna plastová dvojskla v bílé barvě osazena venkovními žaluziemi. Vytápění zajišťuje plynový kotel v suterénu domu – „Viadrus“ – topná tělesa, 2x krbová kamna, podlahové elektrické vytápění v 1 NP (kuchyň s obývacím pokojem a koupelna), ohřev vody zajišťuje elektrický bojler „Dražice“ – 4/2023. Kamerový systém, elektřina v mědi, voda a odpad – plast. Jedná se o samostatný dům, z roku cca 1950, rekonstrukce v r. 2005. Bydlení v zástavbě RD, v docházkové vzdálenosti centra obce, vyjížďky na kole, či každodenního ranního běhání, procházky. Kde jinde máte hned za svým plotem takové možnosti, a při tom bydlíte zcela v centrem obce na dosah ruky. Pozemek je z 1/3 zatravněn, 2/3 zastavěno domem a vedlejší stavbou. Vstup na pozemek zajišťuje 2x posuvná brána a branka. Měsíční náklady na provoz jsou 9.000,-Kč (voda 2.000,-Kč, plyn 4.000,-Kč, elektro 3.000,- Kč, internet – O2). Nemovitost lze financovat HYPO úvěrem, který Vám velmi ráda zařídím. PENB není k dispozici – bude dodán.
V zadním traktu se nachází nelegální stavby, které při předání budou odstraněny ze strany prodejce!

Prodej, Rodinné domy, 178 m² - Lidice

Popis nemovitosti

Cena10 490 000 Kč včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaDistomonská 123, Lidice
OkresKladno
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná178 m²
Plocha pozemku770 m²
Plocha zahrady618 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1950
ZařízenýČástečně
Míst k parkování3
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Sklepano (37 m²)
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Lokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09432339
Kontaktovat makléře
Jana Vraštilová
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-jana-vrastilova
IČ: 09336150

KDO JSEM:
Naplňuje mě obchod, lidi a vztahy. Mým cílem není zvítězit, ale najít společně cestu ke spokojenému cíli všech stran.
Oboru realitních služeb se věnuji již od roku 2008. Dlouholetá zkušenost mě naučila vytvářet hodnoty, jednat s lidmi a pomáhat klientům.
SLUŽBY:
Má práce je mým koníčkem. Miluji svoji práci, lidi, obchodování, nemovitosti,… tak i k tomu přistupuji.
Co Vám mohu nabídnout? Zakládám si na osobním a přátelském přístupu. Hned od počátku spolupráce se snažím poznat a porozumět představám všech klientů, věnovat maximální pozornost a prioritu každému jejich požadavku, jimi se řídit a naši spolupráci v tomto směru realizovat.

o Vyslechnu si vaše potřeby, přání a představy
o Společně najdeme nejlepší variantu řešení vaší situace
o Budu chránit vaše zájmy i bezpečnost obchodu
o Ušetřím váš čas i nervy
o Získáte realitní i obchodní zkušenosti mé i mích přímých kolegů
o Dostanete ucelenou a komplexní službu, plnou péče a informovanosti
o Studuji aktuální zákony, abych předešla potencionálním hrozbám
o Díky znalosti a analýze trhu umím správně navrhnout cenu – prvotní nabídkovou a reálnou cenou
o Zařídím to, do čeho se nikomu nechce – KÚ, odhad, banka, finanční poradce, hypo, právník, geodet, převody medií
o Umím se vypořádat s exekucí, insolvencí, dražbou
o Dát nabídku na X serverů, čekat umí každý. Jdu prodeji naproti, investuji do reklamy, propagace nemovitosti a pracuji s databází klientů Century21
o Odhady pro dědické řízení
o Jsem vaším osobním realitním makléřem s časovou flexibilitou

MARKETING:
Vaše nemovitost si zaslouží profesionální prezentaci, zaslouží si ukázat v tom správném světle, zaslouží si co nejvíce zájemců.
Pro rychlý a úspěšný prodej/pronájem je třeba přivést do nemovitosti co nejvíce kvalifikovaných zájemců. To lze docílit především kvalitně provedenými odbornými činnostmi:
• Homestaging – komplex činností zaměřujících se na zdůraznění předností dané nemovitosti. Tým lidí připraví nemovitost tak, aby přitahovala zájemce. Neznamená to kamuflování nedostatků, ale zdůraznění předností a úprava nemovitosti, případně vybavení prázdné nemovitosti nábytkem.
• Profesionální fotografie, 3D plánek – kvalitní presentace nemovitosti přivede mnohem více vážných zájemců o koupi, což dává majiteli možnost vybrat si vhodného kupce a jednat o podmínkách, někdy i o ceně. Naše prezentace jsou připravované profesionály a jsou pro zájemce názornější a lákavější než fotografie. A navíc – neschováváme se v nich, zájemci vidí, s kým budou jednat a to zvyšuje důvěryhodnost jednání.
• Marketing – nejen inzerát na internetu, ale také reklamní bannery, FB kampaně, letáky, webové stránky, spolupráce s ostatními realitními makléři v zájmu co nejrychlejšího a nejvýhodnějšího prodeje/pronájmu vaší nemovitosti.
• Dražba – této činnosti jsem se věnovala více jak osm let. Chcete vydražit konkrétní nemovitost v dražbě dobrovolné či nedobrovolné? Neváhejte mi tedy kontaktovat.
• Odhad nemovitosti – dědické řízení, i tato sic bolestivá etapa života čeká každého z nás. Odhad nemovitosti bude po vás požadovat notář hned po první sezení.

Kontaktovat makléře
bgJana Vraštilová