Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 80 m² - Lochovice

Lochovice 420

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
rezervováno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej rodinné novostavby v atypickém stylu, dispozičně řešena jako 3+kk. V přízemí domu se nachází prostorná garáž s dílnou, skladem a sklepem. V dílně jsou kamna a ve skladu umyvadlo. Nabízí se tedy možnost předělat si přízemí jako obytné a zvětšit si tak domácnost. Dílna se bude předávat zcela vyklizená a vybílená.

První patro je pár měsíců čerstvá zateplená novostavba ze srpna 2023. To je ostatně vidět i na zcela nové kuchyni, koupelně, zdích a obkladech. Zdivo Porfix. Patro je tvořeno vstupem do domácnosti, které navazuje na chodbu, kde se nachází prostorná, dřevěná vestavěná skříň. Dále se dostaneme do oddělené toalety a vkusně řešené koupelny s vanou a sprchovým koutem. Dominantou domu je prostorně řešený obývací pokoj a kuchyně. Spotřebiče v kuchyni: Mikrovlnná trouba (Mora), trouba a myčka (Beko), lednice (Whirlpool), výkonná digestoř (Klarstein) a plynový sporák (Candy). Pokud však preferujete jiné varné desky, je s touto možností počítáno a za zásuvkou pod sporákem je přivedena elektřina. Po levé straně kuchyňské linky se nachází praktická technická místnost s oknem pro uskladnění potravin, na pračku a sušičku. Z obývacího pokoje se dostanete do ložnice a dětského pokoje. Hořejší patro je vytápěno primárně tepelným čerpadlem, sekundárně krbovými kamny.

Dům se nachází v obci Lochovice 15 minut autem od Berouna. Poměrně časově dostupné spojení do Prahy cca 30 minut po D5 s nájezdem ve Zdicích. Je zde dobré i autobusové a vlakové spojení. Lochovice mají dostatečnou občanskou vybavenost (základní a mateřská škola, lékař, dětský lékař, lékárna, zubní ordinace, potraviny, autoservis, fitness, restaurace, kulturní dům, prodejna květin a doplňků, hobby a technická prodejna a další..). Pro více informací mě prosím kontaktujte.

Prodej rodinného domu 80 m² - Lochovice

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaLochovice 420
OkresBeroun
Velikost3 pokoje
Plocha užitná80 m²
Plocha podlahová102 m²
Plocha pozemku375 m²
Plocha zastavěná108 m²
Plocha zahrady267 m²
Plocha dílen61 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2023
Rok výstavby2021
ZařízenýNe
ParkováníAno
GarážAno
Výtahne
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceSatelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaVlak, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné
Úsporná C
127 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky14732083
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Fitness

Fitness

Erika Mezková
CENTURY 21 Diamonds
+420 739 628 801
[email protected]
www.century21.cz/makler-erika-mezkova
IČ: 07227795

Být realitním makléřem je pro mě naplněním, a proto do mé práce vnáším takové nadšení. Točím video prohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k vaší plné spokojenosti.

Se svými klienty jednám s úctou, respektem a hlavně na základě empatie. Věřím, že více společně strávený čas s mými klienty přispívá k lepšímu a rychlejšímu obchodu. Také může vést k další vzájemné spolupráci a co víc, i k možnému přátelství.

Vždy se snažím, aby moji klienti byli spokojeni a s každou novou zakázkou poskytovat profesionálnější služby. Neustále se vzdělávat, a to nejen v realitním směru ale také lidském a duševním. Ráda se seznamuji s lidmi, navazuji nové vztahy a nové příběhy. Realitní svět podle mě není jen o nemovitostech, obchodě, penězích ale hlavně o lidských vztazích.

Kontaktovat makléře
bgErika Mezková