Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu, 118 m² - v Málkově - Zelené

Málkov - Zelená

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Novostavba
rezervováno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte zajímavé, moderní a úsporné bydlení v rodinném domě? Pak tu máme právě pro vás ideální nabídku čerstvě zkolaudované novostavby rodinného domu 4kk v obci Zelená u Chomutova.
Rodinný dům o velikosti 118 m2 s rovinatým pozemkem 913 m2 je připraven k okamžitému nastěhování. Interiér domu je útulný a čeká jen na to jak si ho vybavíte. Tato nemovitost poskytuje bydlení vedle přírody , zároveň je to pár minut do města. Co vám tento dům může nabídnout?
V kuchyni je linka dělaná na míru pro maximální funkčnost a eleganci. Najdeme tu i vkusně laděnou koupelnu s vanou a sprchovým koutem. Každý pokoj má elektrické podlahové vytápění s regulací a plastová okna pro vynikající izolaci a úspory energie. V obývacím pokoji je vše připraveno pro krbová kamna, která vytvoří útulnou atmosféru. Výhodou tohoto domu je terasa, na kterou se dostaneme z obývacího pokoje a je situovaná na jih, tudíž si tu lze celý den užívat slunce.
V inzertních fotografiích je u místností obývací pokoj a ložnice udělán i virtuální virtuální staging. Pro srovnání jak pokoje vypadají a jak by mohly vypadat.
Obec Zelená se nachází 6 minut autem do Chomutova, 30 minut do německého města Marienberg, 3 minuty na dálnici D7 směr Praha a 43 minut do Karlových Varů. Oslovila vás tato nabídka? Neváhejte zavolat makléři a domluvte si prohlídku této zajímavé nemovitosti.

Prodej rodinného domu, 118 m² - v Málkově - Zelené

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaMálkov - Zelená
OkresChomutov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná118 m²
Plocha pozemku931 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Výtahne
Terasaano
Velmi úsporná B
127 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky15532005
Kontaktovat makléře