Prodej, Dům 313 m², centrum Marbella, Španělsko

Marbella, Španělsko

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
  • Bazén
  • Parkovací stání
575 000 EUR

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám třípodlažní rodinný řadový domek postavený v r. 1990 o celkové ploše 313 m2 se 3 ložnicemi a 3 koupelnami v klidné části Nagüeles, která se nachází v centru Marbelly, pár minut jízdy od pláže Golden Mile a Puerto Banús.
Při vstupu z přízemí vcházíme do prostorného obývacího pokoje s krbem, plně vybavenou polootevřenou kuchyni a toaletu. Z obývacího pokoje je přístup na terasu, do zahrady a ke společnému bazénu.
Na prvním podlaží se nacházejí 2 apartmány s vlastní koupelnou. Jedno z apartmá má poměrně velký prostor pro uložení šatníku. Oba pokoje mají přístup na velkou světlou terasu s výhledem na jih.
Na druhém podlaží najdeme pokoj s koupelnou a prostornou šatní skříň. Z tohoto pokoje vcházíme na terasu s výhledem na jih.
Z přízemí vstupujeme do velkého sklepa, který se skládá z 80 m2 s možností vytvoření dalšího pokoje-apartmá, atd.. . . .
Nemovitost je ideální jako rekreační dům nebo jako celoroční bydlení. Komplex má krásné zahrady a bazén. K domu náleží venkovní parkovací stání. Rezidence má venkovní parkoviště pro hosty.

Poznámka: K ceně se připočítává + 10% právní služby spojené s pořízením nemovitosti a zápisu do katastru

Rádi Vám zprostředkujeme online prohlídku v českém nebo španělském jazyce a v případě vážného zájmu zajistíme prohlídku přímo v Marbella, kde se o Vás postarají naši smluvní partneři.

Prodej, Dům 313 m², centrum Marbella, Španělsko

Popis nemovitosti

Cena575 000 EUR
KategorieRodinné domy
LokalitaMarbella, Španělsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná313 m²
Plocha pozemku320 m²
Počet podlaží3
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Rok výstavby1990
Míst k parkování1
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
Bazénano
Sklepano (80 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09221128
Kontaktovat makléře