Rodinný dům Markvartovice 133 m2, pozemek 660 m2

Markvartovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Novostavba
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Rodinný dům v Markvartovicích se rozkládá na ploše 133 m2 užitné plochy (93 m2 plocha místností, 18 m2 terasa, 22 m2 parkovací stání), dispozičně se jedná o 4+kk. Dům je těsně před dokončením. Dům bude dokončen a kolaudován v únoru 2021. Výhodou pro Vás je, že již brzy můžete bydlet ve svém vysněném domě a zároveň si můžete zvolit materiály podlah a sanity v koupelně.

Pozemek 660 m2 je připraven na zahradu, kterou si zde můžete založit podle vlastních představ. V ceně je budoucí oplocení pozemku, zastřešená terasa a zastřešené stání pro dvě auta, dlažby kolem domu.

Okna jsou z trojskel, uvnitř jsou velká portálová okna a všechna okna jsou opatřena elektrickými roletami. Podlahy jsou plovoucí nebo z dlažby. Topení je elektrické vodní, v koupelně je vana a sprcha. Zateplení je polystyrenem tl. 200 mm, střecha Satiam grande, omítky vnější i vnitřní baumit.

Náklady na vodu a elektřinu činí 2500,- Kč měsíčně. Velkou úsporou na energiích je energetická třída B. V ceně pak není započítána kuchyň ani krb. Ostatní materiály jsou na vašem výběru tak, abyste se v domě cítili komfortně.

K domu náleží šestinový podíl na soukromé komunikaci. Příjezdová cesta bude jen Vaše a sousedů, nikdo Vás tady nebude rušit.

Dům je napojen na veřejný vodovod, elektřinu a kanalizaci.

V blízkém okolí se nachází cyklistická stezka. Doslova za humny je krásný les s malebným rybníkem vybudovaný místními rybáři.

V centru obce je Základní škola, kulturní dům, obchod a dvě restaurace. Nespornou výhodou je MHD, kterou se za 21 minut dostanete do centra Ostravy. Autem je to dokonce za 14 minut. Pokud máte rádi hory, Beskydy jsou cca 50 minut autem.

V této krásné novostavbě můžete bydlet už v únoru 2021. Cena je garantována jen do 31.1.2021.

Rodinný dům Markvartovice 133 m2, pozemek 660 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaMarkvartovice
OkresOpava
Velikost4 pokoje
Plocha užitná133 m²
Plocha pozemku660 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2021
Bezbariérovýano
Terasaano (18 m²)
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Velmi úsporná B
15.1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-12-040
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper