Prodej domu se zahradou. 868 m2. Benátská Vrutice, 30 min. jízdy autem z Prahy

Benátecká Vrutice 131, Milovice

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
rezervováno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům v Benátské Vrutici, cca 30 minut jízdy autem od Prahy. Nemovitost leží 3 km od železniční stanice v Milovicích, 4 km od stanice v Lysé nad Labem, a 5 km od sjezdu z dálnice D10 na Benátky nad Jizerou. Spojení vlakem z Masarykova nebo Hlavního nádraží do Lysé n. L. trvá 40 minut. Dům má dispozice 3+1, koupelnu s vanou, WC, komoru a terasu. Stavba je částečně podsklepená; potenciál k využití se nabízí i na půdě. V zahradě je funkční studna ze které je pomocí vodárny zásobován dům, na zahradě stojí také zděný chlév. Zastavená plocha činí 225 m2, zahrada 643 m2, celková výměra pozemku 868 m2. Dům je ve funkčním stavu, vyžaduje však spíše rekonstrukci. Sleva v případě rychlého jednání.

Prodej domu se zahradou. 868 m2. Benátská Vrutice, 30 min. jízdy autem z Prahy

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaBenátecká Vrutice 131, Milovice
OkresNymburk
Velikost3 pokoje
Plocha užitná90 m²
Plocha pozemku868 m²
Plocha zastavěná74 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
Výtahne
Terasaano
Sklepano
VodaStudna
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky05622036
Kontaktovat makléře
Mgr. Václav Hosnédl
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 825
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-vaclav-hosnedl
IČ: 76322769

"Kvalitní a spokojené bydlení považuji za jednu ze základních životních potřeb člověka. Místo, ve kterém vyrůstáme a žijeme, ovlivňuje jak naši osobnost, tak celou rodinu. V České republice se lidé stěhují přibližně dvakrát za život; na jednom místě tak strávíme až dvacet pět let. I proto bychom výběru nemovitosti a lokality, se kterou spojíme život, měli věnovat patřičnou pozornost. Ideální nemovitost je totiž ta, ze které se neradi stěhujeme.
Naše kancelář poskytuje v mém zastoupení především profesionální poradenství (včetně např. investičních nemovitostí, pojištění a hypoték), stanovení co nejpřesnější reálné ceny nemovitosti (máme k dispozici databázi skutečných prodejních cen, které jsou často odlišné od cen inzerovaných) a zajišťujeme též právní služby spojené s prodejem, koupí i pronájmem.
Přes dvacet let bydlím v Praze 4. Přehled o realitním trhu mám ale i z dalších pražských částí. Studoval jsem ekonomii a působil ve veřejné správě. Veřejné dění a architektura (především rodinných domů a zahrad) je i mým koníčkem. Hovořím německy a anglicky. Mým heslem je osobní a korektní přístup.
Mile rád zodpovím veškeré Vaše „nemovitostní” dotazy a případně se budu těšit na spolupráci."

Kontaktovat makléře
bg