Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinný dům, 105 m² - Mnichovice (Říčany)

Rybniční, Mnichovice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Parkovací stání
11 990 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej detailně řešené, velmi kvalitně postavené a mimořádně úsporné novostavby rodinného domu, umístěné v nádherném prostředí v obci Mnichovice u Říčan. Hlavní předností nabízeného domu je moderní design a užitná hodnota, použité nadstandardní materiály stavebních konstrukcí, stav Shell & Core, tedy bez finálních úprav interiéru - podlahy, dveře, kuchyně, obklady (dokončení dle přání zákazníka/DOHODA), umístění v oblíbené lokalitě s vynikající alternativní dostupností do Prahy a na dálnici D1.
Jedná se o nepodsklepenou samostatně stojící zděnou novostavbu rodinného domu, jejíž výstavba právě probíhá, dispozičně orientovanou J, se dvěma NP s dispozicí 4+kk. Konstrukční a materiálové charakteristiky rodinného domu včetně projektové dokumentace jsou k dispozici u makléře. Nadstandardně vybavený RD disponuje mj.: alarmem, rozvodem PC, rozvodem kamerového systému. Vytápění bude všude podlahové a bude řešeno plynovým kotlem. Koupelny a WC budou vybaveny moderními keramickými obklady, dlažbou a sanitární technikou-umyvadla, sprch. kout, vana, WC a to vše dle dohody a na přání zákazníka. Součástí příslušenství tohoto konkrétního domu bude kopaná studna (17 m) s pitnou vodou, akumulační nádrž na dešťovou vodu a zasakovací jímka, oplocený pozemek, zpevněné plochy kolem domu, upravené terénní plochy. Obec Mnichovice se nachází v okrese Praha - východ a cca 6 km JV od Říčan. V obci je rozšířená občanská vybavenost. MŠ, ZŠ, obchody a restaurace, další rovněž pak v Říčanech (8 km), kompletní vybavenost se nachází v Praze. Dopravní dostupnost je vynikající. Sjezd na dálnici D1 v dosahu 2 km (EXIT 21 Mnichovice) a dále je k dispozici MHD, BUS SID, ČD). Nemovitost je umístěna v klidné východní části obce a je situována ve stabilizované lokalitě rozptýlené zástavby rodinných domů, na okraji obce (žádná další výstavba), podél zpevněné komunikace, která umožňuje bezproblémový přístup k nabízené nemovitosti. Předání nemovitosti plánováno na listopad/2024.
Ve stejné lokalitě současně probíhá výstavba dalších dvou domů, které jsou identické, takže nyní lze vybrat ze dvou pozemků.
Nabízíme výhodné financování. Pro více informací volejte makléře.

Prodej, Rodinný dům, 105 m² - Mnichovice (Říčany)

Popis nemovitosti

Cena11 990 000 Kč včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaRybniční, Mnichovice
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná105 m²
Plocha podlahová105 m²
Plocha pozemku390 m²
Plocha zastavěná75 m²
Plocha zahrady315 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Kabelové rozvody
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace, Jímka
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky11532009
Kontaktovat makléře
Mgr. Ondřej Jaroš
CENTURY 21 Berounka Reality
+420 606 214 680
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-ondrej-jaros
IČ: 04437080

Logickým vyústěním mé více jak patnáctileté praxe v oblasti hypotečního bankovnictví, oceňování nemovitostí a právní podpory, byla právě volba oboru obchodování s nemovitostmi, jako jednoznačné pokračování mé další profesní dráhy. Bohaté zkušenosti získané v minulosti nyní rozvíjím již sedmým rokem v oblasti obchodu s nemovitostmi. Ve spojení se silným partnerem nastavuji vysoký standard v poskytování realitních služeb především v regionu Berounsko, který velmi dobře znám a který je zároveň mým domovem.

Kontaktovat makléře
bg