Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

RD 3+1 Moravská Třebová, garáž, zahrada, klidná část obce, rohový dům, blízko centra

Jiráskova, Moravská Třebová - Předměstí

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
2 900 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji koncový řadový dům se zahradou, garáží a dalšími skladovacími prostory na klidném místě nedaleko centra v Moravské Třebové na ulici Jiráskova. Dům je částečně podsklepený, zděný, se sedlovou střechou a s možností obytného podkroví. K domu je přistavěna garáž, kůlna a na zahradě za domem ještě další kůlna dřevěná v nedobrém stavu. Dům je obyvatelný, ale vhodný ke kompletní rekonstrukci. Má však zajímavý potenciál, dobrou dispozici o dostatečném prostoru již v přízemí. A v případě potřeby možnost rozšíření do podkroví. Poloha domu je také zajímavá. Dům je nejen koncový, ale i rohový. Jsou možné dva vjezdy na pozemek a různé varianty garážové nebo otevřeného stání. Je tak vhodný také na podnikaní, dílnu, skladování. V aktuálním stavu je dům vyklizený, dispozičně jako 3+1 + příslušenství. Všechny pokoje neprůchozí. Rodinný dům je vytápěn ústředním topením, s kotlem na plyn. Všechny sítě jsou napojeny. Podlahy lino, keramická dlažba, koberce. Celková plocha pozemku 335 m2, užitná plocha 130 m2, čistá podlahová plocha obytných místností necelých 100 m2.

Město Moravská Třebová nabízí plnou občanskou vybavenost, dobrou dopravní dostupnost jak autobusy, tak vlakem. A i v budoucnu bude v těsné blízkosti dálnice D35 na Prahu.

V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.

RD 3+1 Moravská Třebová,  garáž, zahrada, klidná část obce, rohový dům, blízko centra

Popis nemovitosti

Cena2 900 000 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaJiráskova, Moravská Třebová - Předměstí
OkresSvitavy
Velikost3 pokoje
Plocha užitná130 m²
Plocha pozemku335 m²
Plocha zastavěná170 m²
Plocha zahrady165 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuRohový
ZařízenýNe
ParkováníAno
GarážAno
Sklepano
TelekomunikaceTelefon
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05442178
Kontaktovat makléře
Ing. Matěj Vítek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-matej-vitek
IČ: 74400720

Matěj Vítek vystudoval fakultu stavební na Vysokém učení technickém v Brně. Svůj vztah k realitám si začal budovat již při studiu, kdy byl zaměstnán v kanceláři odhadce nemovitostí. Po škole nastoupil do mezinárodní firmy výrobce ocelových hal. V této práci měl na starost obchodní činnost a zákaznický servis, kde získal cenné zkušenosti s jednáním s lidmi a schopnost reagovat na jejich potřeby a přání. V roce 2012 započal spolupráci s CENTURY 21 a díky propracovanému systému školení a zkušenostmi v předešlém zaměstnání se rychle zapracoval a jeho makléřské vzdělávání pokračuje. V roce 2016 získa ocenění jako 2. nejlepší makléř celé sítě CENTURY 21. Matěj Vítek mluví krom mateřského jazyka také anglicky. Momentálně se specializuje na prodej bytů a domů v Brně a severně od Brna. Také se věnuje rychlému výkupu a dražebním příležitostem.

Kontaktovat makléře
bgIng. Matěj Vítek